info@vindjouwspirit.nl


Mosoq Karpay


"Het ontwaken van de Tweelingzielen in hun verbinding met elkaar"


Ieder jaar tijdens de Leeuwenpoort op 8 augustus (8) om 20:00 uur, wordt door mij de Mosoq Karpay gegeven, bij de INCA ook wel de "negende zonne-inwijding" genoemd.

Deze inwijding is alleen gericht op tweelingzielen en op de hereniging met hun tweelingziel, door middel van de activatie van hun Lemurische kennis en wijsheid.

Wat is de Mosoq Karpay?

De Zonneschijf legende is verbonden aan de INCA God "Wiracocha" en de Zonnegod "Inti". De legende vertelt meerdere verhalen over hoe de INCA aan de schijf gekomen zijn, waaronder dat de Zonneschijf uit de lucht kwam en uit het Titicacameer is gehaald. Het Titicacameer in Peru wordt daarom als heilig meer beschouwd en heeft immens sterke krachten voor ontwaking van onze tweelingziel. Deze plek bevindt zich ook nog eens op zogenaamde "ley-lijnen", ook wel "sequé lijnen" genoemd, of "krachtlijnen", onder de aarde.

Het wáre verhaal is dat de Zonneschijf door een Lemuriër naar de INCA is gebracht en door - nu Opgestegen Meester - Aramu Muru in ontvangst genomen, een Hoge INCA Priester, die tot op de dag van vandaag vanuit een andere dimensie de coderingen in de Zonneschijf bewaakt en doorgeeft aan degenen die er klaar voor zijn om deze te ontvangen. Ook de stenen bouwwerken van de INCA bestonden al voordat de INCA bij de Machu Picchu kwamen.De Zonneschijf, van ongeveer 1 meter doorsnee, bevat Lemurische coderingen en is door de INCA altijd bewaard en vereerd in de Zonnetempel "Corincancha", in Cuzco in Peru. De Lemurianen hebben als eerste de coderingen in de Zonneschijf verwerkt, met behulp van Aramu Muru. De Zonneschijf bevat daarmee specifieke coderingen voor het ontwaken van de Tweelingzielen.

Aramu Muru was als Hoge INCA priester degene die de coderingen veilig hield en de Zonneschijf naar de Zonnetempel bracht, erna "verdween" hij naar de andere dimensie, doordat hij een portal doorging, die zich in de rots opende. Opgestegen Meester Aramu Muru zal ons daarom tijdens de Mosoq Karpay de coderingen van de Zonneschijf doorgeven middels zijn inwijding van ons voorhoofdchakra, ons 3e oog.

Toen de Spanjaarden het land van de INCA binnentraden om het land te veroveren in het midden van de 16e eeuw, verstopten de INCA de Zonneschijf, zodat de kennis, wijsheid en magie ervan niet in de verkeerde handen zou vallen.

Deze Zonneschijf had magische Lemurische krachten, de INCA baseerden hun geloof op deze Zonneschijf, verbonden aan de Zonnegod Inti Tayta en de krachten ervan. De Zonneschijf was in staat om te helen, zonder dat daar menselijke handen aan te pas kwamen. De Zonneschijf kon de tijd stoppen en de mens helpen om zich te verplaatsen naar andere dimensies. De Zonneschijf had zelfs invloed op aardbevingen, die gestopt konden worden met de kracht die de Zonneschijf uitstraalde! En ook veroorzaakt!

In een belangrijk vorig leven, ben ik als Hoge INCA priesteres, genaamd "Ituha", betrokken geweest, in nauwe samenwerking met Aramu Muru, bij het helen en profeteren met behulp van deze Zonneschijf en het bewaken van de coderingen voor de Tweelingzielen. Ik spendeerde mijn dagen vaak alleen in de tempel en was dagelijks enkel en alleen bezig met magie en het opwekken en bewaken van deze bovenaardse krachten.

Steeds meer keert deze kennis weer terug bij mij en ontvang ik meer coderingen door mij heen, om te integreren hier op aarde en om de tweelingzielen mee te helpen ontwaken en herenigen, voor het hogere doel van het ontwaken en helen van de mensheid.

Door de Grote Witte Broederschap, waar Opgestegen Meester Aramu Muru lid van is, ben ik daarom gevraagd om als Ituha de Mosoq Karpay iedere Leeuwenpoort te willen doorgeven, zodat de tweelingzielen in lijn kunnen worden gebracht met het hogere plan voor de nieuwe aarde.

De coderingen die de Zonneschijf van de INCA bevat, zullen door mij tijdens de Leeuwenpoort op 8-8 om 20:00 uur worden doorgegeven aan de Tweelingzielen die hieraan meedoen (alleen vrouwen). Vanwege de kracht van deze inwijding, geef ik deze inwijding slechts eenmaal per jaar.

Deze coderingen veranderen het DNA van de mensheid en dus van ons ieder individueel. Het zijn coderingen voor de nieuwe bestemming van de mensheid. "De nieuwe aarde".

De coderingen die de Zonneschijf bevat, kunnen het centrum van het menselijk hart openstellen, voor liefde en harmonie en dus ook de harten van de tweelingzielen voor de hereniging met hun ware zelf, met de ander, met elkaar.

Wanneer jij je weer herinnert wie je bent, ga je namelijk andere keuzes maken voor jezelf en je pad meer in lijn brengen met het pad van jouw Tweelingziel, op weg naar jullie hereniging!

Je gaat beter voor jezelf zorgen, gezonder eten, hebt meer doel in je leven en voelt je meer verbonden met het grotere geheel. Dit kunnen zomaar een aantal "effecten" van de Mosoq Karpay voor jou zijn.

De Mosoq Karpay heeft de kracht om een grote omslag in jouw leven plaats te laten vinden, waarin jouw tweelingziel in mee zal gaan, nu jullie onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn als tweelingzielen. De ander kan jouw gevoelens voelen, kan jou horen en telepatisch met jou verbinding maken via jouw Spirit. Wanneer jij dus krachtige stappen neemt in de juiste richting van jouw tweelingziel, beweegt jouw tweelingziel daarin mee!

Jullie worden beide door Opgestegen Meester Aramu Muru ingewijd in de Zonnetempel, doordat de Spirit van jouw tweelingziel met ons meereist.

CHIEF WHITE EAGLE: “We zijn met de mensheid op weg naar een nieuwe aarde. De Tweelingzielen zijn daarom in grote getale teruggekeerd, om juist in deze tijd te kunnen ontwaken en Pachamama te ondersteunen met deze grote energetische transmissie die nu plaatsvindt.

Wanneer de Tweelingzielen zich bereid opstellen om te worden geactiveerd, wat de licht-coderingen van de Mosoq Karpay bij hen zullen doen, zal daarmee ieders individuele leven veranderen in het leven zoals hun Tweelingziel dat voor hen bedoeld heeft, voordat zij gezamenlijk met hun Tweelingziel opnieuw incarneerden.

Jullie Tweelingzielen hebben dit gezamenlijke doel altijd nagestreefd in jullie vorige levens en breien daar nu op voort. De Mosoq Karpay zal de Tweelingzielen helpen herinneren, waarvoor ze hier gekomen zijn en de Tweelingzielen met elkaar helpen herenigen, zodat zij de krachten kunnen gaan bundelen.

Wanneer de Tweelingzielen fysiek ook in hereniging zijn, kunnen zij de hoogste vorm van licht uitstralen in hun fysieke - materiële - zielsmissie hier op aarde en met hun samenkomst een voorbeeld en strohalm zijn voor anderen”.

Hoe meld ik mij aan?

Aanmelden voor de Mosoq Karpay kan met de 2 knoppen hieronder.

STAP 1: je schrijft je in voor de mailinglijst.

Je wordt dan door mij per e-mail op de hoogte gehouden en energetisch voorbereid op de kracht van de inwijding door voorafgaand aan de inwijding belangrijke boodschappen te ontvangen over jullie Lemurische levens als tweelingzielen. Deze channelings krijgen wij door van Opgestegen Meester Aramu Muru, de Hoge INCA priester die de coderingen voor het eerst in de Zonneschijf inbracht en deze coderingen ook bij ons zal inbrengen tijdens de Mosoq Karpay: "de inwijding van de Nieuwe Aarde".

Door deze energetische voorbereiding opent jouw Wiracocha (8e chakra) zich voldoende, daar waar al jouw Lemurische kennis in ligt opgeslagen als tweelingziel, óók over jouw zielsverleden met jouw tweelingziel, zodat je op weg naar de inwijding al meer kennis zult kunnen terughalen als heler en het meeste effect van de Mosoq Karpay kunt ondervinden tijdens de Leeuwenpoort.

STAP 2: je bestelt de Mosoq Karpay in de webshop en ontvangt dan een Sjamanistische audio reis in je inbox, die je op 8 augustus (8) om 20:00 uur aanzet om de inwijding te kunnen ondergaan. De mailing is een voorbereiding daarop, zodat je meer "open" komt te staan om de kracht van de inwijding te kunnen integreren in jouw energetisch lichaam.

De Sjamanistische reis ondergaan we allen gezamenlijk, op de avond van de Leeuwenpoort op 8 augustus om 20:00 uur. Dit kan uiteraard gewoon vanaf huis, jouw eigen veilige plek. Ik zal de reis begeleiden in Sjamanistische ceremonie als Ituha, Hoge INCA priesteres.

Kosten

De kosten van de Mosoq Karpay zijn eenmalig €33,-.

STAP 1


STAP 2