info@vindjouwspirit.nl

13e rite van de Munay-Ki

INCA baarmoeder-inwijding


Tijdens iedere Nieuwe Maan vindt er in het medicijnwiel-jaarprogramma een online rite plaats, een ''baarmoeder inwijding'', gedurende 13 Nieuwe Manen, om de tweelingzielen met elkaar te herenigen in de spirit dimensie, zodat hun hereniging zich hier op aarde zal manifesteren.

Neem je geen deel aan dit programma? Dan kun je ook meedoen aan de losse rites, die iedere nieuwe maan plaatsvinden. Je kunt daarvoor een audio bestand bestellen in de webshop. Het medicijnwiel-jaarprogramma vangt iedere lente opnieuw aan.

Wat is de 13e rite van de Munay-Ki?

De 13e rite van de Munay-Ki is een zuivering, versterking en opening van jouw baarmoedergebied verricht door de Q'ero Sjamanen (de Inca, ook wel P'aqos genoemd).

Munay staat voor jouw hart gebied en ''Munay-Ki'' betekent ''ik hou van je''.

Deze sjamanistische reis en inwijding is gericht op een nieuw begin en ontwaakt "de Sjamaan in jou".

Deze inwijding ontwaakt jouw krachten als heler. Want dat is de reden waarom álle tweelingzielen zijn teruggekeerd naar de aarde: om heling te brengen aan de mensheid en Pachamama. Om de mensheid te helpen ontwaken en terug te keren naar het licht en de liefde die wij van binnen al zijn.

De tweelingzielen zijn hierin de voorlopers. Velen van hen hebben een leven geleefd als Sjamaan of als Hoge Priesteres en hervinden in het Waterman-tijdperk nu weer langzaamaan de magie en hun krachten terug als heler.

Onze baarmoeder is geen plek voor het donker en zwaarte, wat bij de Q'ero "hucha" wordt genoemd. Het is een plek van licht en liefde, van waaruit we nieuw leven baren. Nieuwe projecten ontstaan vanuit onze creatieve flow en vanuit onze verbinding met de Divine Feminine. Welke verbinding wij maken via onze baarmoeder: ons onderbuikgevoel.

Het ontwaken van Hekate

Zij is de Godin in ons. Zij is onze kracht om mee te gaan met de stroom van het leven. Zij is de “Sacred Divine Feminine” in ons.

De heilige kracht die wij allemaal bezitten, om magie hier op aarde te laten ontstaan. Alleen is deze kracht gedurende de meerdere levens die we hebben geleid, onderdrukt geraakt.

We zijn als vrouw afgebrand. We zijn letterlijk geslacht, voor de ogen van onze mannen. We zijn verbannen uit het dorp waar we woonden met onze kinderen en familie. We zijn gestenigd en onderworpen aan gijzeling om ons te laten bekennen, dat wat wij zagen en wat wij uitspraken lariekoek was. We zijn onderdrukt geweest als vrouw zijnde. Lang onderdrukt geweest en flink. Het was donker op aarde en we konden het licht niet meer laten schijnen, omdat we daartoe uitgemoord werden. Massaal.

Maar HEKATE wil terugkeren!

Hekate is de magie in ons, het archetype van de HEKS, het spirituele, DE SJAMAAN IN ONS, die haar stem weer wil laten horen. Die zichzelf weer wil laten zien.

JIJ BENT HET WAARD OM WEER GEZIEN TE WORDEN.

De wereld waar we nu in leven is groeiende naar het licht terug. Het Waterman-tijdperk helpt ons om de magie weer te mogen uiten! Om onszelf weer te mogen laten zien! De HEKSEN die we zijn! De HOGE PRIESTERESSEN die we zijn! En de SJAMANEN die we zijn! De HELERS die we zijn!

We beginnen onze krachten weer te hervinden. Stap voor stap ontwaken we. We beginnen weer te werken met kruiden. Met spreuken. Met gebeden! Met edelstenen. Met de helende kracht van onze handen. Met onze gaves als helers!

Het medicijnwiel-jaarprogramma

Het medicijnwiel-jaarprogramma ontwaakt de HEKATE in jou. Jouw Godinnenkracht. De Godin in jou! De Sacred Divine Feminine! Die op het medicijnwiel gelijk staat aan het archetype van “de wijze vrouw” in de windrichting van het Noorden: jouw eigen innerlijke wijsheid!

Het medicijnwiel is verbonden aan onze cyclus als vrouw. De natuur: Grootmoeder Maan heeft invloed op onze emoties en menstruatiecyclus. Op of wij “eb” of “vloed” ervaren in ons leven.

Gedurende de seizoenen van de natuur, helen wij andere archetypes binnenin ons. Het medicijnwiel kent 4 seizoenen en daarom 4 bijpassende “Sacred Divine Feminine” archetypes binnenin ons.

Een archetype is een spirit. Het is een energie. Welke spirit wij met het programma gaan activeren binnenin jou, zodat de HEKATE in jou weer kan ontwaken!

Wanneer wij onze verbinding hervinden met de Godin die wij zijn, met de Divine Feminine in ons, met Hekate, ontwaakt onze Divine Masculine. We gaan de stappen nemen om het ánders te doen dit leven. Om onze ware zelf te laten zien, onze krachten te tonen en magie te verspreiden!

Een nieuwe Godin wordt geboren door middel van deze belangrijke Inca-inwijding!

Jij gaat het pad van jouw hart bewandelen en daarmee jouw zielsmissie leven hier op aarde!

Hoe doe ik mee?

Meer informatie over het medicijnwiel-jaarprogramma lees je onderaan. Je kunt de rites ook los bestellen.

De 13e rite wordt iedere nieuwe maan door mij gegeven door middel van een Sjamanistische audio reis, die je kunt bestellen in de webshop. Na jouw bestelling ontvang je 2 bestanden in je e-mail: een introductie audio over de nieuwe maan en de sjamanistische reis.

De reis kun je het beste beluisteren in de avond, omdat de verbinding tussen jou en jouw tweelingziel dan het sterkst kan worden waargenomen.

Gezamenlijk met alle vrouwen die meedoen, vormen we vanaf onze eigen plek een energetisch krachtveld voor de heling van Pachamama en de hereniging van het tweelingzielencollectief: de tweelingzielengroepsziel waar wij onderdeel van zijn.

Kun jij niet op de avond van de nieuwe maan zelf? Dan is het ook oké om de rite op een eerder of later moment te ondergaan. Houd er rekening mee dat de energie van Grootmoeder nieuwe maan op haar krachtigst is 2 dagen voor en na de nieuwe maan.

Maankalender

De data van de nieuwe manen vind je allemaal terug op de homepage.