info@vindjouwspirit.nl


Aanvang, duur, kosten & aanmelding


Medicijnwiel-jaarprogramma

Aanvang

In 2023 vangt het medicijnwiel-jaarprogramma aan (online) op de EERSTE Nieuwe Lente- Maan op 21 maart 2023. We starten het programma op deze dag met de eerste audio sjamanistische reis "de 13e rite van de Munay-Ki" (nadere instructies volgen).


Duur

Het programma duurt 13 nieuwe manen, een Lunaire "jaarkalender" bij de Native Amerikanen.

Op 21 maart 2023 starten we het programma. Je begint die dag in het e-learningprogramma, krijgt toegang tot de Facebook-groep en in de avond begin je direct met de eerste Inca-inwijding: de 13e rite van de Munay-Ki (sjamanistische audio reis) tijdens de nieuwe maan. Welke audio reis je tegelijkertijd beluistert vanaf huis, met de gehele groep, om in energie met alle vrouwen te kunnen verbinden om een krachtveld te vormen voor de heling van ons Pachamama. De audio reizen vind je allemaal in het e-learningprogramma.

Mocht je onverhoopt niet kunnen op de dag van een audio reis, dan kun je alle reizen ook op jouw eigen tijd en tempo beluisteren, net zoals de rest van het programma.

Gedurende 12 kalendermaanden, heb je toegang tot het e-learningprogramma en de besloten FaceBook-groep van de Vind jouw Spirit-Academie, te berekenen vanaf de datum van ontvangst van jouw inloggegevens.

LET OP: het programma is tussentijds niet opzegbaar.

Voor alle (betalings)voorwaarden van het programma, kun je de Algemene Voorwaarden raadplegen, die je "ter hand gesteld" krijgt (aangeboden om te raadplegen voor je definitieve bevestiging), wanneer je het formulier voor de automatische incasso invult.

De Algemene Voorwaarden kun je ook onderaan deze pagina downloaden.

Kosten

De kosten van het programma bedragen in totaal € 933,24 en zullen maandelijks in 12 termijnen van € 77,77 van jouw rekening worden afgeschreven middels een machtiging tot automatische incasso die je afgeeft hieronder. Iedere 1e van de maand wordt de termijn afgeschreven. De eerste termijn wordt op de 1e van de eerstvolgende maand bij jou geïncasseerd.

Je kunt de totale kosten ook in 1 keer voldoen, en ontvangt daarvoor dan van mij een factuur, te voldoen voor aanvang van het programma.


Woon je in België? Dan kun je ook via automatische incasso betalen!


AANMELDEN

AANMELDEN VOOR DE RONDE VAN 2023 KAN VIA DEZE PAGINA WANNEER DE AANMELDING ERVOOR OPENGAAT.

Via de knoppen hieronder, meld jij je aan.

Formulier 1

is om het bedrijf "e-curring" te machtigen om de maandelijkse termijnen, iedere 1e van de maand automatisch van jouw rekening te incasseren.

Formulier 2

is om jou in te schrijven op de mailinglijst van het programma

Inloggegevens

Je ontvangt van mij uiterlijk 72 uur voor aanvang van het programma jouw persoonlijke inloggegevens, waarmee je toegang krijgt tot het e-learning programma en de besloten facebook-groep, waarin je begint met een welkomstvideo waarin ik je meer uitleg over het verloop van het programma.

Heb je onverhoopt niks ontvangen? Neem dan uiterlijk op de dag van aanvang van het programma, vóór 15:00 uur contact met mij op.


FORMULIER 1: AUTOMATISCHE INCASSO

(lees de algemene voorwaarden goed die je onder ogen krijgt bij het afgeven van jouw machtiging)


Formulier 2: AANMELDEN MAILINGLIJST

(Let op: het aanmelden voor de mailinglijst is jouw eigen verantwoordelijkheid. Schrijf jij je daarvoor niet in, dan kan ik jou geen inloggegevens sturen)