info@vindjouwspirit.nl


Aanvang, duur, kosten & aanmelding


Medicijnwiel-jaarprogramma

Aanvang

In 2021 vangt het medicijnwiel-jaarprogramma aan (online) op de Nieuwe Maan op 12 april 2021. We starten het programma op deze dag met de eerste audio sjamanistische reis "de 13e rite van de Munay-Ki" (nadere instructies vind je terug in het e-learningsysteem).

De aanmelding voor het jaar 2021 is GESLOTEN!

Duur

Het programma duurt 13 nieuwe manen, een Lunaire "jaarkalender" bij de Native Amerikanen.

Op 12 april 2021 starten we het programma. Je begint die dag in het e-learningsysteem (instructies volgen) en in de avond begin je direct met de eerste Inca-inwijding: de 13e rite van de Munay-Ki (sjamanistische audio reis). Welke audio reis je tegelijkertijd beluistert met de gehele groep, om in energie met alle vrouwen te kunnen verbinden om een krachtveld te vormen voor de heling van ons Pachamama. De audio reis vind je in het e-learningprogramma.

Let op: er was eerst een live-uitzending gepland voor de start van het programma, maar tijdens de nieuwe maan in maart ontving ik andere instructies van mijn gidsen. De live-uitzending vindt voor de deelneemsters van dit programma dus NIET plaats, zodat de groep de audio reis kan beluisteren!

1 april 2022 is de 13e nieuwe maan en het programma ten einde. Op een passende wijze sluiten we het programma met elkaar af.

Gedurende 12 kalendermaanden, heb je toegang tot het e-learningprogramma en de FaceBook-groep, te berekenen vanaf de datum van ontvangst van jouw inloggegevens.

Kosten

De kosten van het programma bedragen in totaal € 933,24 en zullen maandelijks in 12 termijnen van € 77,77 van jouw rekening worden afgeschreven middels een machtiging tot automatische incasso die je afgeeft. Iedere 1e van de maand wordt de termijn afgeschreven. De eerste termijn wordt op 1 april 2021 bij jou geïncasseerd.

Je kunt de kosten natuurlijk ook in 1 keer voldoen. Je ontvangt dan van mij een factuur waarmee je het bedrag in één keer aan mij kunt overboeken (dit dient dan voor 1 april 2021 te zijn bijgeschreven).

Indien je dit liever wilt, stuur mij dan even e-mail: academie@vindjouwspirit.nl


AANMELDEN

Via de knoppen hieronder kom je bij 2 formulieren terecht.

Formulier 1

is om jou in te schrijven op de mailinglijst van het programma

Formulier 2

is om het bedrijf "e-curring" te machtigen om de maandelijkse termijnen, iedere 1e van de maand automatisch van jouw rekening te incasseren.

Voor de bevestiging van jouw machtiging wordt je gevraagd om €0,01 cent te voldoen.

Inloggegevens

Je ontvangt van mij in de week van de afnemende maan (voorafgaand aan de nieuwe maan waarop het programma aanvangt), jouw persoonlijke inloggegevens, waarmee je toegang krijgt tot het e-learning programma en de besloten facebook-groep, waarin je meer info leest over de live-uitzendingen.

UITERLIJK 72 UUR VAN TEVOREN ontvang je jouw inloggegevens per e-mail.

Indien je niks hebt ontvangen, neem dan tijdig contact met mij op (niet pas een paar uur voor aanvang van de audio reis!).


FORMULIER 1: MAILINGLIJST


Formulier 2: MACHTIGING AUTOMATISCHE INCASSO