info@vindjouwspirit.nl

Aanvang, duur, kosten & aanmelding


Vind jouw Spirit-programma

Aanvang

In 2021 vangt het Vind jouw Spirit-programma aan op de Nieuwe Maan op 12 april 2021. We starten het programma op deze dag met een live-uitzending via Zoom.

De aanmelding voor het jaar 2021 is GESLOTEN.

Duur

Het Vind jouw Spirit-programma duurt 6 maanden en loopt van 12 april 2021 tot en met 10 oktober 2021, waarop de laatste Live-uitzending zal plaatsvinden om 20:00 uur. De Live-uitzendingen zijn terug te kijken.

Gedurende 12 maanden heb jij toegang tot het e-learningprogramma, alle Live-uitzendingen en de besloten FaceBook-groep.

Kosten

De kosten van het programma bedragen € 1.500,- en zullen maandelijks in 6 termijnen van € 250,- van jouw rekening worden afgeschreven middels een machtiging tot automatische incasso die je afgeeft. Iedere 1e van de maand wordt de termijn afgeschreven.

Je kunt de kosten natuurlijk ook in 1 keer voldoen. Je ontvangt dan van mij een factuur waarmee je het bedrag in één keer aan mij kunt overboeken (dit dient dan voor 1 april 2021 te zijn bijgeschreven). Indien je dit liever wilt, stuur mij dan even een e-mail: aanmelden@vindjouwspirit.nl


AANMELDEN

Via de knop hieronder kom je bij 2 formulieren terecht:

Formulier 1

is om jou in te schrijven op de mailinglijst van het programma.

Formulier 2

is om het bedrijf "e-curring" te machtigen om de maandelijkse termijnen, iedere 1e van de maand automatisch van jouw rekening te incasseren.

Inloggegevens

Je ontvangt dan van mij in de week van de afnemende maan (voorafgaand aan de nieuwe maan waarop het programma aanvangt), jouw persoonlijke inloggegevens, waarmee je toegang krijgt tot het e-learning programma en de besloten facebook-groep.

UITERLIJK 72 UUR VAN TEVOREN

Heb je 3 dagen van te voren nog niks ontvangen? Zorg er dan voor dat je tijdig (niet een paar uur voor de live-uitzending pas, dus check tijdig jouw mail!) contact met mij opneemt om dit bij mij aan te geven.

De eerste Live-uitzending vindt plaats op 12 april 2021 om 20:00 uur.


FORMULIER 1: MAILINGLIJST


FORMULIER 2: MACHTIGING AUTOMATISCHE INCASSO