info@vindjouwspirit.nl


Sjamanistisch ademwerk


Hoe ik met Sjamanistisch ademwerk mijn familiekarma doorbrak en daarmee mijn tweelingziel bewoog om zijn karmische relatie te verbreken.

2020 was voor mij, Avalon Sjamaan, een zwaar jaar. Ik bleef maar tegen dezelfde stukken aanlopen in mijn buitenwereld. Ik bleef maar dezelfde karmische cyclus herhalen. Omdat ik nog zoveel "hucha" (zwaarte) vasthield in mijn baarmoedergebied, was dat wat ik aantrok in mijn buitenwereld: zwaarte en chaos!

Totdat ik besloot dat het anders moest! Ik begon met Sjamanistisch ademwerk en doorbrak daarmee een grote herhalende cyclus van mezelf. Ik veranderde mijn familiekarma, wat betekent dat ik flink LOSLIET in de herfst van 2020 en daarmee mijn energetische frequentie veranderde, naar een frequentie van meer liefde en licht.

Omdat ík deze stap nam, bewoog mijn tweelingziel daarin mee. Wij zijn namelijk onlosmakelijk verbonden aan elkaar met onze ziel. Dat zijn alle tweelingzielen.

Dus ook jíj kunt jouw tweelingziel bewegen, door jouw ziel met Sjamanistisch ademwerk weer in jouw lichaam te laten landen.

Mijn tweelingziel verbrak zijn grote karmische herhalende cyclus van het alsmaar aangaan van nieuwe relaties met vrouwen. Hij verbrak in januari 2021 zijn laatste relatie. Doordat hij losliet, creëerde hij de ruimte binnenin zichzelf, om zijn mannencirkels te gaan organiseren. Zijn grote droom! Hij raakte daarmee op het pad van zijn (tweeling)ziel en begon zich in de tweelingzielen materie te verdiepen. Het pad van zijn hart, leidt hem terug naar Fuerteventura en daarmee naar mij.

In de Sjamanistisch ademwerk-starterskit die ik voor jou samenstelde, vind je een 30-dagen challenge. Én mijn eigen 5-stappenplan voor het doorbreken van je familiekarma. Daarvan is stap 1: TOEWIJDING.

Welke stap je met de 30-dagen challenge voor jezelf kunt nemen!

Heb je nog nooit een Sjamanistische reis meegemaakt en ademwerk gedaan en wil je dat eerst liever proberen voordat je de starterskit aanschaft?

Dat doe je hier op YouTube en beluister je hier via de Podcast.

ps. het gratis e-boek waar ik naar verwijs, is onder constructie en daarom tijdelijk offline!

Direct de starterskit bestellen kan ook, dat doe je hier:

Vind jouw Spirit