info@vindjouwspirit.nl


Sjamanistisch ademwerk


Met Sjamanistisch ademwerk hielp ik mezelf mijn trauma te verwerken van 31 december 2016, op welke dag ik zwaar fysiek ben mishandeld

Trauma heling is iets dat de tijd nodig heeft en die tijd gaf ik mezelf niet. Na mijn zware mishandeling op 31 december 2016, een dag die eigenlijk een viering zou moeten zijn van een afsluiting en aankondiging van een nieuw jaar, stopte ik mijn gevoelens erover weg. Waaronder veel gevoelens van schaamte, schuld, grote angsten en pijn.

Dit deed ik onbewust. Het trauma had ervoor gezorgd dat ik "dissocieerde" van mijn fysieke lichaam, wat betekent dat de ziel en spirit uit het lichaam glippen. Ik maakte geen verbinding meer met mezelf en kon niets meer voelen. Dan was ik in ieder geval veilig.

Sinds ik begonnen ben als Pampa Mesayoq (Peruviaanse Sjamaan), heb ik met soul retrieval door Sjamanistisch te reizen, delen van mijn ziel kunnen terughalen zodat ik weer aanwezig durf te zijn, in en bij mezelf.

Langzaamaan begon ik weer verbinding te maken met mijn gevoel en durfde ik meer te gaan leven. Angsten voor sociale aangelegenheden, waar veel mensen zijn, waar ik me onveilig voelde, begon ik toe te laten en de ruimte te geven, zodat ik ze kon loslaten en doorbreken. Stapje voor stapje terug naar mezelf.

Ik vertel meer over mijn trauma in de YouTube video die je hier kunt bekijken. Vanaf 8:49 minuten ongeveer, hoor je mijn verhaal.

Om jou te helpen jouw trauma te verwerken, waar tweelingzielen vaak onbewust mee door blijven lopen zoals ik dat zelf deed, stelde ik voor jou een "ademwerk-starterskit" samen, waarin wij samen ademwerk beoefenen.

In deze starterskit vind je één Sjamanistische reis, welke reis je voor jezelf 30 dagen kunt blijven herhalen met de 30-dagen challenge, die je ook in het pakket terugvindt.

Hoe meer jij jezelf toestaat om letterlijk te mogen ademen, hoe meer ruimte je kunt geven aan de pijn en het verdriet wat zich nog vasthoudt in jouw lichaam, in jouw energieveld.

Ik nodig je ook uit om je verhaal te delen. Vanuit mijn eigen ervaring heeft dit me zo ontzettend veel geholpen. Ik begon mijn verhaal pas echt te delen eind april 2021, toen ik het volle bewustzijn ervan kreeg dat er nog zoveel pijn in me lag opgeslagen. Zelfverwijt, schuld, schaamte.

We mogen het onszelf allemaal vergeven.

Indien je het lastig vindt om erover te praten, kijk dan voor professionele hulp. Doe dit niet alleen, want we hoeven deze zwaarte niet langer alleen te dragen!

Je kunt ook in de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep, die vol zit met prachtige vrouwen met ook soortgelijke ervaringen, jouw verhaal voorzichtig delen. Lid worden van deze groep, kan met de link onderaan deze pagina.

Doe je het rustig aan met jezelf? Je hebt echt geen haast om te moeten helen lieve vrouw. Neem je tijd en geef jezelf maar de ruimte die je nodig hebt om er weer bovenop te komen.

Vind jouw Spirit