info@vindjouwspirit.nl


Sjamanistisch Ademwerk


Mijn ervaring met Ademwerk: het doorbreken van mijn familiekarma

Toen Sjamanistisch ademwerk op mijn pad werd gebracht, ging er een wereld voor me open. Ik leerde ineens verbinding te maken met mijn lichaam. Ik leerde mezelf te accepteren en het pad dat ik als tweelingziel had gekozen om te bewandelen hier op aarde. Het pad van de Sjamaan en in mijn geval, specifiek het pad van "Death Walker".

In januari 2018 ontmoette ik mijn tweelingziel op het eiland Fuerteventura. Ik had er geen benul van wat een tweelingziel was en dat híj mijn tweelingziel was.

Vanaf onze ontmoeting ben ik begonnen met ontwaken als Sjamaan. In sneltreinvaart begon mijn leven te veranderen, in het pad van mijn tweelingziel. Ik raakte steeds meer in overgave aan mijn hogere pad en hervond mijn kennis en kracht weer, als Sjamaan.

In december 2018 vernam ik van mijn gidsen wie mijn tweelingziel was. Sinds de lente van dat jaar, was ik op de hoogte geraakt van wat tweelingzielen zijn en geobsedeerd geraakt met het "zoeken naar mijn tweelingziel". Ik kreeg zijn naam door voor de kerst en toen wíst ik het.

Ik besloot om hem een bericht te sturen via Facebook, zonder te zeggen dat we tweelingzielen waren, we hadden even kort contact. Op de dag van de nieuwe maan op 5 juni 2019, vertelde ik hem vervolgens dat we tweelingzielen zijn en toen begon de gehele rollercoaster.

Geen contact, wel contact. Geen communicatie, wel communicatie. Slechte communicatie. Miscommunicatie. Maar vooral veel stilte aan de andere kant van de lijn, van zijn kant. Ik bleef maar trekken en trekken, maar eigenlijk aan een "dood paard", op dat moment.

Hij zei dat hij geen gevoelens voor me had en dat was dat.

In augustus 2020 zijn we - na een hele tijd geen contact, ineens - bíjna begonnen met samenwerken als Sjamanen, totdat ik de stekker eruit trok, omdat het niet goed voor me voelde.

Al die jaren fungeerde hij als mijn spiegel en ontdekte ik het pad naar mijn hart weer terug. Alle keren van afwijzing, brachten me terug bij mezelf. Ik ging dieper en dieper, om mijn eigen innerlijke kind te kunnen zien en helpen helen.

Op mijn verjaardag op 11 februari 2021, kreeg ik Corona en werd ik gedwongen stil te staan. 3 weken was ik doodmoe en had ik de grootste moeite mijn ene been voor het andere te zetten. Doordat ik ziek werd, verloor ik volledig de controle over mijn lichaam en leven, waardoor er een golf van angst over me heenkwam. "Dit wilde ik nóóit meer zo meemaken!".

Ik begon mezelf te isoleren van mijn buitenwereld. Want je wist nooit wie er besmet was!

Ik ontwikkelde straatvrees en raakte daardoor geforceerd om stil te staan en naar binnen te keren. Ik had de grootste moeite om me met andere mensen te verbinden, want ik vertrouwde niemand meer.

2021 was voor mij een jaar van diepe en intense traumaheling. Met vele paniekaanvallen probeerde ik mijn dagen door te komen. Ik stond onder constante stress. Ik leerde ademwerk kennen en dit te beoefenen op Sjamanistische wijze, waardoor mijn gehele leven veranderde.

Niet alleen kreeg ik mijn angstgedachten en mijn ADD (attention deficit disorder) en hoogbegaafdheid meer onder controle, maar ook mijn trauma's wilden gezien en geheeld worden.

In 2016 met oud en nieuw, ben ik zwaar fysiek mishandeld. Deze pijn, dit trauma, zat nog altijd vast binnenin mij, waardoor ik veel vanuit angst en overprikkeling leefde met C-PTSS. Niet alleen dit trauma stak de kop op, toen ik met ademwerk begon, maar ook mijn trauma uit mijn jeugd. De slechte relatie met mijn vader, alles werd onder de loep genomen om te worden geheeld en losgelaten.

Door Sjamanistisch ademwerk te beoefenen stond ik mezelf toe, om weer verbinding te mogen maken met mezelf! Om weer bezit te nemen van mijn lichaam! Om mezelf weer toe te staan een LEUK leven te leiden, in plaats van constant maar gebukt te gaan onder mijn zwaarte en mijn pijn. In plaats van constant maar te werken, omdat ik me dan ten minste nuttig voelde en niet hoefde te vóelen wat de pijn allemaal met mij deed.

Ik vertrouwde mannen niet meer, maar hoe kon ik dan in harmonie raken met mijn tweelingziel? Hoe kun je een romantische relatie aangaan met iemand, wanneer je de onbewuste gedachte uitzendt: "liever blijf je bij me weg, want ik vertrouw jou niet als man!". "Ik ben jouw liefde niet waardig", welke overtuiging diep binnenin mij leefde, voortkomend uit mijn jeugd.

Ik mocht dus eerst leren, om dit vertrouwen binnenin mezelf te helen. Om mijn innerlijke kind te zien en in eenheid met mezelf te raken. In harmonie. In volle acceptatie van wie ik ben, hoe ik me voel, wat ik wil en waarom ik hier ben gekomen.

Ik mocht eerst leren om mijn hart weer te openen voor mezelf, om mezelf te vergeven, zodat ik mijn hart weer voor anderen kon openen, waaronder mijn tweelingziel.

Ik leerde weer communiceren met mezelf, met het deel van mijn (tweeling)ziel, dat ik verloren was geraakt aan al mijn trauma's in dit leven (en vorige levens).

Ik hielp mezelf er weer bovenop en verbrak daarmee mijn voorouderlijke lijn van familiekarma.

Ademwerk was mijn start naar een opening van heling en een nieuwe start met mezelf.

Sjamanistisch ademwerk

Met Sjamanistisch ademwerk, verbind ik jouw 3 krachtcentra met elkaar, door jou te begeleiden tijdens jouw ademwerk op sjamanistische wijze. Wij maken een zogenaamde "sjamanistische reis" samen, waarin ik Soul Retrieval bij jou laat plaatsvinden: het terughalen van verloren zielsdelen, die jij bent verloren aan (jeugd)trauma's uit vorige levens (met jouw tweelingziel) en dit leven.

Jouw "Llanqay", jouw "Munay" en jouw "Yachay", zoals dit bij de Q'ero sjamanen wordt genoemd zijn jouw 3 krachtcentra, waaruit jouw energieveld bestaat. Wanneer deze krachtcentra weer in verbinding met elkaar raken, "op 1 lijn", raken we in eenheid met onze tweelingziel - in harmonie.

Jouw Yachay is jouw hoofd, de plek van jouw kennis, jouw eigen wijsheid, de verbinding met het grotere geheel. Het centrum van jouw denken. Het begrip van waarom je hier bent en jouw intuïtie (Condor) en jouw ratio (Adelaar).

Jouw Llanqay, is jouw buikgebied. Bij de Q'ero wordt dit jouw "actiecentrum" genoemd. Deze "poort", wordt beheerd door "Amaru", totemdier Slang, op het INCA-medicijnwiel. Het is de plek waar jouw vuur brandt, jouw "twin flame". Het is de plek van jouw motivatie, waardoor je stappen op jouw regenboogpad gaat ondernemen door naar de signalen van jouw (energie)lichaam te luisteren. Waaronder jouw "gut feeling" als waarschuwingsradar.

Jouw Munay, is jouw hartstreek bij de Q'ero. "Munay-Ki" betekent "ik hou van jou". Wanneer jouw Munay zich activeert, opent jouw hart zich en spreekt het tot jou. Jouw hart chakra kan fysieke impulsen afgeven aan jou, maar het kan bij jou ook ontstaan als een "diep gevoel".

Wanneer 1 van deze krachtcentra geblokkeerd is, ontstaat er "afscheiding" van jouw tweelingziel. Je bent dan in "disharmonie".

Misschien overdenk je teveel en luister je niet goed naar je gevoel, waardoor jouw yachay geblokkeerd is. Misschien dissocieer je door je trauma's (zoals ik) en sta je niet goed in verbinding met je lichaam en de realiteit. Misschien heb je een baan, die je geen voldoening geeft en een hoop energie kost, maar kom je maar niet in actie op het maken van de stap om iets anders te gaan doen.

Misschien heeft je hart al vaak gesproken tegen je, maar blijf je het negeren en doorgaan met wat je doet. Misschien zegt je intuïtie je van alles, maar durf je er nog niet goed blind op te vertrouwen, of negeer je vaak de signalen van je lichaam.

Dit zijn allemaal blokkades van onze krachtcentra en een "disconnectie", een "disharmonie", waardoor er buiten ons harmonie ontbreekt met onze tweelingziel en we niet het pad van ons hart bewandelen.

Sjamanistisch Ademwerk is een voorproefje, op alle sjamanistische reizen en energietransmissies, die je van mij ontvangt tijdens het medicijnwiel-jaarprogramma.

Het “Ademwerk-starterspakket” zit daar ook bij inbegrepen, alsmede 12 sjamanistische reizen met alle geboortetotemdieren per seizoen, iedere nieuwe maan een 13e rite van de Munay-Ki (Inca baarmoeder-inwijding), waarin wij worden ingewijd door Opgestegen Meesters van de Grote Witte Broederschap, iedere volle maan een Inca baarmoeder-zegening én iedere maand een Elohim Engelen-inwijding om jou te verbinden met alle 12 stralen van de Elohim Engelen én allerlei Native Amerikaanse rituelen om jouw familiekarma te helen én nog veel meer.

Wanneer jij jezelf in lijn brengt met het medicijnwiel, manifesteer je een harmonieuze relatie met je tweelingziel.

Iedere lente start er weer een nieuwe ronde van het medicijnwiel-jaarprogramma, waarmee ik een groep Tweelingzielen (Divine Feminines: alleen vrouwen) begeleid bij het ontwaken van de Sjamaan in hen.

Alle info kun je lezen op de pagina van het programma. Je vindt daar ook de informatie over het aanmelden ervoor!

Ademwerk-starterspakket € 33,-

In het ademwerk-starterspakket vind je 3 sjamanistische audio reizen terug, van 10, 20 en 30 minuten, waarin we gezamenlijk ademwerk beoefenen, tezamen met een 30-dagen challenge, zodat jij ademwerk een onderdeel van jouw dagelijkse routine leert maken.

Je ontvangt alle audio's in je e-mail en deze zijn onbeperkt houdbaar.

Bestellen van het pakket kan met de knop hieronder.