info@vindjouwspirit.nl

Hatun Karpay - 1 op 1 sessie


De Hatun Karpay is een belangrijke INCA-inwijding die jou in harmonie brengt met jouw tweelingziel en jou activeert om het pad van jouw hart te gaan volgen. De Hatun Karpay betekent “grote inwijding” en verbindt jou (opnieuw) met de Q’ero sjamanen, zodat zij jou kunnen begeleiden op het pad van jouw tweelingziel door jou te helpen de Adelaar (Divine Masculine) en de Condor (Divine Feminine) in jou te herenigen met elkaar.

Ons energieveld is opgedeeld uit 3 delen: onze “Llanqay”, onze “Munay” en onze “Yachay”, wanneer deze delen weer met elkaar “samenwerken”, “één raken”, ontstaat er harmonie.

Llanqay staat bij de Q’ero sjamanen (P’aqos uit Peru) voor ons buikgebied, ook wel ons “actiecentrum” genoemd. In het Inca-sjamanisme is dit de “Ukhu Pacha”, ofwel “de onderwereld”.

Vanuit ons buikcentrum vindt alle actie plaats die wij ondernemen op het pad van onze tweelingziel. Het vertegenwoordigt “de zon” in ons en daarmee onze Divine Masculine-energie. Onze wilskracht bevindt zich hier, alsook onze motivatie. Het is de plek van onze “twin flame”.

Onze “Yachay” is ons hoofd. Het centrum waar we mee denken en waar ons intellect zich bevindt, alsook onze intuïtieve ingevingen. Onze hogere visie (3e oog) huist in onze Yachay, alsook ons verstand. Vanuit onze Yachay ontstaan de ideeën vanuit ons hogere plan. Hier activeren we de hogere visie van de Adelaar (Divine Masculine) en de Condor (Divine Feminine) binnenin jou.

In het Inca-sjamanisme is dit de “Hanaq Pacha”, ofwel de bovenwereld.

Tot slot activeren we tijdens deze 1 op 1-sessie jouw “Munay”, dit is jouw hartgebied. “Munay-Ki” betekent “ik hou van jou”. Het is jouw centrum van onvoorwaardelijke liefde. Het centrum van waaruit jouw hart tegen je spreekt en van waaruit jij jezelf toestaat om onvoorwaardelijke liefde te mogen ontvangen.

Op het Inca-medicijnwiel staat dit centrum gelijk aan de middenwereld: “de Kay Pacha”.

Wanneer wij alle 3 jouw krachtcentra in lijn brengen met elkaar, ontstaat er harmonie binnenin jou en raakt jouw tweelingziel terug in jouw lichaam. Jullie verbinding komt daarmee “naar de aarde”.

Je gaat dan de juiste actie ondernemen (Llanqay) vanuit jouw hogere visie (Yachay), op het pad van jouw hart (Munay).

Je gaat leven vanuit je hart en het pad van jouw tweelingziel bewandelen! Met behulp van de Q’ero sjamanen.

1 op 1-sessie

Een Hatun Karpay-inwijding vindt live plaats via Zoom en duurt ongeveer 120 minuten. De 1 op 1-sessie bestaat uit:  

  • Opening van jouw Akasha Kronieken (de database van jouw tweelingziel), met daaruit informatie over jouw tweelingzielenreis, zoals: “waar ben ik op mijn pad met mijn tweelingziel op weg naar onze harmonie”, “wat voor lessen heb ik nog te leren”, “waarom blijven bepaalde stukken terugkeren in mijn leven”, enzovoorts.
  • Vragen die je mij kunt stellen (ook over bepaalde karmische relaties);
  • Het versterken van de verbinding met jouw gidsen, jouw Meesters en Leraren, de Q’ero en jouw overleden dierbaren en mogelijke totemdieren;
  • De Hatun Karpay-inwijding die je ondergaat door middel van een sjamanistische reis, inclusief sjamanistisch ademwerk (circa 50 minuten).

Kosten

Momenteel is deze sessie niet beschikbaar.