info@vindjouwspirit.nl

Inca-inwijdingen


De Inca kennen meerdere belangrijke inwijdingen om jouw krachten als Sjamaan te ontwaken en jou weer thuis te brengen bij jouw verbinding met de Spirit wereld, bij jouw licht, zodat je jouw zielsmissie hier op aarde zult gaan manifesteren en met jouw licht Pachamama zal helpen helen. De reden waarom wij Tweelingzielen als Lichtwerkers zijn teruggekomen naar de aarde. Lees meer over de profetie van de Q'ero van de Condor en de Adelaar.

De inwijdingen (energie transmissies) die ik met het Vind jouw Spirit-programma voor Tweelingzielen doorgeef aan jou zijn de Nusta Karpay, de Munay-Ki en de Qoto Kuna.

Nusta Karpay

De Nusta Karpay schoont het gehele energieveld op en activeert ons gehele chakra systeem. De inwijding verbindt ons met de Nusta's, de heilige Godinnenenergie uit Peru. Onze feminine-energie versterkt daarmee. De energie van de Nusta's activeert de Godinnenenergie in ons, zodat wij meer gaan voelen en zien vanuit ons hogere plan, wat voor ons bedoeld is hier op aarde. Waaronder de harmonieuze relatie met onze tweelingziel. Het hart zal dit weten. De Nusta's worden ook wel "de zaden van licht" genoemd, waarmee wij het licht binnenin ons versterken en hervinden.

Munay-Ki

De tweede Karpay (inwijding) die ik geef is de Munay-Ki. Munay-Ki betekent ''ik hou van je''. De Munay-Ki ontwaakt onze krachten als Sjamaan, en verbindt ons beter met de voorouders. Het opent ons hart gebied (Munay) zodat we meer in eenheid raken met onze Hogere Zelf, met de Spirit wereld, maar ook met de aardse dimensie, want dat is de dimensie van het hart: de middenwereld. We raken meer in "ayni", in goede relatie, met alles en iedereen. Harmonie van binnen, manifesteert harmonie van buiten.

Qoto Kuna (Plejaden)

De laatste Karpay van het programma betreft de Qoto Kuna, de inwijding die ons verbindt met de Plejaden, met het sterrenstelsel, met de Kosmos, met wie wij zijn: natuur / energie / liefde. De Qoto Kuna helpt ons om de bovenste chakra's meer te openen om zo echt ''thuis te kunnen komen'' bij wie wij zijn, bij de sterren, Grootmoeder Maan, Vader hemel en Vader Zon én onze zielsmissie.

Tijdens het Vind jouw Spirit-programma ontvang je alle 3 de inwijdingen na elkaar zodat de kracht van de energietransmissies tot een hoogtepunt kan komen en jouw hart daarmee zal opengaan voor de liefde en jij daarmee jouw éigen godinnenkracht activeert, waardoor jij de stappen zal nemen als Sjamaan voor het manifesteren van jouw eigen bedrijf, in samenwerking met de spirit wereld.

Of jij dit manifesteert hangt natuurlijk altijd af van jouw eigen innerlijke werk. De inwijdingen geven jou een krachtig bewustzijn doordat ze jou thuis laten komen bij jouw krachten als Sjamaan. Ze ontwaken de Sjamaan in jou. Doch is het altijd geheel aan jouzelf hoe jij jouw energie richt en jouw krachten inzet, daar is het Vind jouw Spirit-programma voor, om jou daarbij te helpen. De inwijdingen activeren jou (en jouw tweelingziel) om de juiste stappen te nemen op jouw pad. Of jij die stappen uiteindelijk neemt, hangt geheel af van jouw eigen inzet en toewijding aan jouw hogere pad.


13e rite van de Munay-Ki

Tijdens iedere Nieuwe Maan als onderdeel van het medicijnwiel-jaarprogramma, vindt er een ''Womb rite'' plaats, de rite van de baarmoeder, ook wel de 13e rite van de Munay-Ki genoemd en tijdens iedere Volle Maan een ''Womb blessing'', een zegening van jouw baarmoedergebied en het zaadje wat wij planten tijdens de Nieuwe Maan bij jou.

Meer lezen over de 13e rite van de Munay-Ki kan hier of ga direct naar het medicijnwiel-jaarprogramma.


Bestel de Inca-inwijdingen in de webshop

De Nusta Karpay, Munay-Ki en Qoto Kuna zijn onderdeel van het Vind jouw Spirit-programma, maar je kunt deze inwijdingen ook los bestellen om de Sjamaan in jou te helpen ontwaken en meer in harmonie met jezelf te raken voor het manifesteren van een harmonieuze relatie met je tweelingziel en jouw zielsmissie!

Op de pagina van de inwijdingen lees je meer over de losse inwijdingen en vind je direct de bestelknop naar de webshop.