info@vindjouwspirit.nl


Het Medicijnwiel-jaarprogramma


Manifesteer een harmonieuze relatie met je tweelingziel


Het medicijnwiel is de moeder aarde-astrologie van de Native Amerikanen. Het is hét medicijn, om de verbinding met onze ware natuur weer te hervinden en in harmonieuze eenheid met onze tweelingziel te raken.

Wij hebben állemaal een Sjamaan in ons. Het archetype van "de Sjamaan", staat namelijk gelijk aan "de oude wijze vrouw" in ons: onze eigen innerlijke wijsheid, de stem van onze intuïtie, de Hekate in ons, de Godin in ons, de Divine Feminine-energie, die wij hervinden in de windrichting van het Noorden op het medicijnwiel. Het Noorden is de plek waar wij "de stilte in onszelf" weer terugvinden en door alle ruis van de buitenwereld, weer in verbinding raken met onze éigen stem en het pad van ons hart.

We "reizen" daarvoor gedurende 13 nieuwe manen (een lunair jaarkalender bij de Native Amerikanen), gezamenlijk het medicijnwiel af, van windrichting naar windrichting, om "de Sjamaan in jou" te activeren.

De onderdrukking van Hekate

Zij is de Godin in ons. Zij is onze kracht om mee te gaan met de stroom van het leven. Zij is de “Sacred Divine Feminine” in ons.

De heilige kracht die wij allemaal bezitten, om magie hier op aarde te laten ontstaan. Alleen is deze kracht gedurende de meerdere levens die we hebben geleid, onderdrukt geraakt.

We zijn als vrouw afgebrand. We zijn letterlijk geslacht, voor de ogen van onze mannen. We zijn verbannen uit het dorp waar we woonden met onze kinderen en familie. We zijn gestenigd en onderworpen aan gijzeling om ons te laten bekennen, dat wat wij zagen en wat wij uitspraken lariekoek was.

We zijn onderdrukt geweest als vrouw zijnde. Lang onderdrukt geweest en flink. Het was donker op aarde en we konden het licht niet meer laten schijnen, omdat we daartoe uitgemoord werden. Massaal. We werden monddood gemaakt en onze stem werd afgesneden!

Maar HEKATE IS BACK!

Hekate is de magie in ons, het archetype van de HEKS, de spirituele vrouw, DE SJAMAAN IN ONS, die haar stem weer wil laten horen. Die zichzelf weer wil laten zien!

ZIJ IS HET WAARD OM WEER GEZIEN EN GEHOORD TE WORDEN.

Het medicijnwiel is verbonden aan onze cyclus als vrouw. De natuur: Grootmoeder Maan, heeft invloed op onze menstruatiecyclus. Op of wij “eb” of “vloed” ervaren in ons leven.

Gedurende de seizoenen van de natuur, helen wij andere archetypes binnenin ons. Het medicijnwiel kent 4 seizoenen en daarom 4 bijpassende “Sacred Divine Feminine” archetypes binnenin ons.

Een archetype is een spirit. Het is een energie. Welke verbindingen wij met het programma gaan activeren binnenin jou, zodat de HEKATE in jou weer kan ontwaken!

We gaan “het jonge meisje” (oosten) in jou voldoende ruimte en aandacht geven, we kijken naar “de goede moeder” (zuiden) in jou en helpen haar om haar rol als moeder voor jou te kunnen vervullen. We reizen langs “de tovenares” (westen), die magie hier op aarde wil manifesteren, om tot slot in het Noorden terecht te komen, waar jij de HEKATE in jou zal hervinden.

HEKATE is jóuw eigen wijsheid.
HEKATE is jóuw eigen kracht.
HEKATE is jóuw zelfliefde.
HEKATE is jóuw rust.
HEKATE is jóuw flow van het leven.
HEKATE is de overgave aan en acceptatie van wie jij bent.

DE PRACHTIGE GODIN DIE JIJ BENT mag weer ontwaken!

Klaar om haar waarheid te spreken, om te stralen en haar kennis te delen!! Klaar om anderen te helpen helen! Op haar eigen UNIEKE wijze!

Je zult weer leren vertrouwen op je éigen stem en daar actie op durven ondernemen, een stem die door alle pijn uit vorige levens, bedolven is geraakt onder wat er van ons wordt verwacht. Onder oordelen van de hardheid van de samenleving, waar vele tweelingzielen gevoelig voor zijn. We zijn weggeraakt bij wie wíj zijn en wat wíj willen. We zijn afgescheiden geraakt van ons ware gevoel, onze spirit en daarmee van onze tweelingziel.

Wanneer je "de Sjamaan in jou" ontwaakt, ga jij weer jouw persoonlijke eigen unieke pad volgen. Zoals dat voor jóu goed voelt. Zoals dat bij jou past! Je vindt je authentieke Zelf weer terug, waardoor je krachtiger in je schoenen komt te staan en het regenboogpad van jouw tweelingziel zal hervinden.


Mirjam, deelneemster van het programma 2021-2022 schreef daarover het volgende:

"Lieve mooie vrouwen, godinnen! Die wij zijn! Ik voel mij ook zo dankbaar voor deze groep en dank je Avalon voor jouw prachtige programma in samenwerking met Spirit. Ik weet nog in de lente hoe "eng" ik het vond mee te gaan doen met het medicijnwiel-jaarprogramma en toen overal een adelaar zag! Als ik zie hoeveel krachtiger ik ben, nu, vergeleken met toen, zoveel meer zelfliefde en overgave en dit nieuwe jaar voelt ook lichter!".


Wat zit in het programma inbegrepen?

> je doorloopt "het pad van de Sjamaan", in een e-learningprogramma;

Je vindt hierin:

> Tweelingzielen Masterclasses (video tarot readings), waarin je van mij meer leert over de tweelingzielenreis en ik je vertel waar we op het medicijnwiel zijn in energie, in de hereniging met onze tweelingziel;

> 13 nieuwe manen een sjamanistische audio reis, Inca baarmoeder-inwijding: “de 13e rite van de Munay-Ki”, waarvan er 7 een "tempel-reis" zijn, om jou in te wijden met alle 7 "heilige vlammen" (ook wel stralen genoemd), door de Opgestegen Meesters van de Grote Witte Broederschap;

> 12 volle manen een sjamanistische audio reis, Inca baarmoeder-zegening;

> 12 sjamanistische reizen met ieder geboortetotemdier om daarmee telkens een nieuw seizoen in te luiden op het medicijnwiel;

> 12 Elohim Engelen-inwijdingen die jou met alle 12 stralen van de Elohim Engelen verbinden;

> sjamanistisch ademwerk (3 meditaties van 10, 20 en 30 minuten);

> rituelen van de Native Amerikanen, zodat je het medicijnwiel beter leert kennen en jouw schaduwstukken leert zien en verwerken;

> Facebook-groep om je met de andere vrouwen van de groep te verbinden en met elkaar te delen.


Kun je eens een keer niet op de dag van een audio reis? Geen probleem. We bewandelen samen het medicijnwiel, maar het gehele programma is op jouw eigen tijd en tempo vanuit huis te volgen.


AANVANG programma

Het programma vangt ieder jaar aan in de week van de eerste nieuwe maan na de lente-equinox, waarop wij het medicijnwiel zullen beginnen samen. Voor de eerstvolgende datum ga je naar de aanmeldpagina.


AANMELDEN

Wil je aan dit programma meedoen?

Op de aanmeldpagina lees je de aanvangstdatum en kosten van het programma en kun jij je inschrijven (wanneer dat voor de nieuwe ronde weer mogelijk is)!


13e rite van de Munay-Ki

Ben je te laat om mee te doen met het programma?

Dan kun je hier iedere nieuwe maan meedoen met een losse 13e rite van de Munay-Ki voor de hereniging met jouw tweelingziel, totdat er weer een nieuwe ronde van het programma begint.

Je volgt daar ook een gratis 13e rite!

Vind jouw Spirit-programma

''Ontwaak de Sjamaan in jou en manifesteer jouw bedrijf als Sjamanistisch heler''

Wil je Sjamanistische ceremonies leren uitvoeren zoals de Inca Sjamanen van de Q'ero dat doen? Zodat je zelf leert om de voorouders aan te roepen en daarmee samen te werken voor manifestatie van jouw eigen bedrijf vanuit hoger plan? Wil je de 3 belangrijkste Inca-inwijdingen ontvangen, zodat je deze inwijdingen kunt gaan doorgeven aan anderen (al dan niet online)? Dan is het Vind jouw Spirit-programma jou op jouw lijf geschreven en onderdeel van het plan van jouw Ziel hier op aarde.

Je ontvangt van mij de Nusta Karpay, Munay-Ki en Qoto Kuna, voor activatie van jouw krachten als Sjamaan en raakt bevoegd om deze zelf door te geven als Sjamaan.