info@vindjouwspirit.nl


Mosoq Karpay


"Het ontwaken van de Tweelingzielen en de activatie van hun Lemurische krachten als heler"


Ieder jaar tijdens de Leeuwenpoort op 8 augustus (8) om 20:00 uur, wordt door mij de Mosoq Karpay gegeven, bij de INCA ook wel de "negende zonne-inwijding" genoemd.

Deze inwijding is alleen gericht op tweelingzielen en op de hereniging met hun tweelingziel, door middel van de activatie van hun Lemurische kennis en wijsheid.

Wat is de Mosoq Karpay?

De Zonneschijf legende is verbonden aan de INCA God "Wiracocha" en de Zonnegod "Inti". De legende vertelt meerdere verhalen over hoe de INCA aan de schijf gekomen zijn, waaronder dat de Zonneschijf uit de lucht kwam en uit het Titicacameer is gehaald. Het Titicacameer in Peru wordt daarom als heilig meer beschouwd en heeft immens sterke krachten voor ontwaking van de Ziel. Deze plek bevindt zich ook nog eens op zogenaamde "ley-lijnen", ook wel "sequé lijnen" genoemd, of "kracht lijnen", onder de aarde.

Het wáre verhaal is dat de Zonneschijf door een Lemuriër naar de INCA is gebracht en door Aramu Muru in ontvangst genomen, een Hoge INCA Priester, die tot op de dag van vandaag vanuit een andere dimensie de coderingen in de Zonneschijf bewaakt en doorgeeft aan degenen die er klaar voor zijn om deze te ontvangen. Ook de stenen bouwwerken van de INCA bestonden al voordat de INCA bij de Machu Picchu kwamen.

De Zonneschijf, van ongeveer 1 meter doorsnee, bevat Lemurische coderingen en is door de INCA altijd bewaard en vereerd in de Zonnetempel "Corincancha", in Cuzco in Peru. De Lemurianen hebben als eerste de coderingen in de Zonneschijf verwerkt. De Zonneschijf bevat daarmee specifieke coderingen voor het ontwaken van de Tweelingzielen.

Aramu Muru was als Hoge INCA priester degene die de coderingen veilig hield en de Zonneschijf naar de Zonnetempel bracht, erna "verdween" hij naar de andere dimensie. Aramu zal ons daarom tijdens de Mosoq Karpay de coderingen van de Zonneschijf doorgeven middels zegening.

Toen de Spanjaarden het land van de INCA binnentraden om het land te veroveren in het midden van de 16e eeuw, verstopten de INCA de Zonneschijf, zodat de kennis, wijsheid en magie ervan niet in de verkeerde handen zou vallen.

Deze Zonneschijf had magische Lemurische krachten, de INCA baseerden hun geloof op deze Zonneschijf, verbonden aan de Zonnegod Inti Tayta en de krachten ervan. De Zonneschijf was in staat om te helen, zonder dat daar menselijke handen aan te pas kwamen. De Zonneschijf kon de tijd stoppen en de mens helpen om zich te verplaatsen naar andere dimensies. De Zonneschijf had zelfs invloed op aardbevingen, die gestopt konden worden met de kracht die de Zonneschijf uitstraalde! En ook veroorzaakt!

In een belangrijk vorig leven, ben ik als Hoge INCA priesteres, genaamd "Ituha", betrokken geweest, in nauwe samenwerking met Aramu Muru, bij het helen en profeteren met behulp van deze Zonneschijf en het bewaken van de coderingen. Ik spendeerde mijn dagen vaak alleen in de tempel en was dagelijks enkel en alleen bezig met magie en het opwekken en bewaken van de aardse krachten.

Nu langzaamaan, keert deze kennis weer terug bij mij en ontvang ik steeds meer coderingen door mij heen, om te integreren hier op aarde en om de tweelingzielen mee te helpen ontwaken en herenigen, voor het hogere doel van het ontwaken en helen van de mensheid.

De Mosoq Karpay is daar één van.

De coderingen die de Zonneschijf van de INCA bevat, zullen door mij tijdens de Leeuwenpoort worden doorgegeven aan de Tweelingzielen die hieraan meedoen (alleen vrouwen). Vanwege de kracht van de inwijding, geef ik deze inwijding slechts eenmaal per jaar.

Deze coderingen veranderen het DNA van de mensheid en dus van ons ieder individueel. Het zijn coderingen voor de nieuwe bestemming van de mensheid.

De coderingen die de Zonneschijf bevat, kunnen het centrum van het menselijk hart openstellen, voor liefde en harmonie.

CHIEF WHITE EAGLE: “We zijn met de mensheid op weg naar een nieuwe aarde. De Tweelingzielen zijn daarom in grote getale teruggekeerd, om juist in deze tijd te kunnen ontwaken en Pachamama te ondersteunen met deze grote energetische transmissie die nu plaatsvindt.

Wanneer de Tweelingzielen zich bereid opstellen om te worden geactiveerd, wat de licht-coderingen van de Mosoq Karpay bij hen zullen doen, zal daarmee ieders individuele leven veranderen in het leven zoals hun Ziel dat voor hen bedoeld heeft, voordat zij gezamenlijk met hun Tweelingziel opnieuw incarneerden.

Jullie Tweelingzielen hebben dit gezamenlijke doel altijd nagestreefd in jullie vorige levens en breien daar nu op voort. De Mosoq Karpay zal de Tweelingzielen helpen herinneren, waarvoor ze hier gekomen zijn en de Tweelingzielen met elkaar helpen herenigen, zodat zij de krachten kunnen gaan bundelen.

Want pas wanneer de Tweelingzielen fysiek ook in hereniging zijn, kunnen zij de hoogste vorm van licht uitstralen in hun fysieke - materiële - zielsmissie hier op aarde”.

Hoe meld ik mij aan?

Aanmelden voor de Mosoq Karpay kan met de 2 knoppen hieronder.

STAP 1: je bestelt de Mosoq Karpay in de webshop en ontvangt dan een Sjamanistische audio reis in je inbox, die je op 8 augustus (8) om 20:00 uur aanzet om de inwijding te kunnen ondergaan.

LET OP: de audio eerder afspelen heeft GEEN ZIN. Voor de baarmoeder-inwijdingen en zegeningen maakt dat niet zoveel uit, maar voor de Mosoq Karpay wel, want deze werkt alleen MET de energie van de Leeuwenpoort!

De Sjamanistische reis ondergaan we allen gezamenlijk, op de avond van de Leeuwenpoort op 8 augustus om 20:00 uur. Dit kan uiteraard gewoon vanaf huis! Ik zal de reis begeleiden in Sjamanistische ceremonie.


STAP 2: je schrijft je in voor de mailinglijst.

Je wordt dan door mij per e-mail op de hoogte gehouden en energetisch voorbereid op de kracht van de inwijding door voorafgaand aan de inwijding belangrijke boodschappen te ontvangen over jullie Lemurische leven als tweelingzielen van Aramu Muru, de Hoge INCA priester die de coderingen voor het eerst in de Zonneschijf inbracht en deze coderingen ook bij ons zal inbrengen tijdens de Mosoq Karpay.

Door deze energetische voorbereiding opent jouw Wiracocha (8e chakra) zich voldoende, daar waar al jouw Lemurische kennis in ligt opgeslagen, zodat je op weg naar de inwijding al meer kennis zult kunnen terughalen als heler en het meeste effect van de Mosoq Karpay kunt ondervinden tijdens de Leeuwenpoort. Wacht dus niet met inschrijven!

LET OP: wanneer jij je alleen hebt ingeschreven voor de mailinglijst, maar NIET de bestelling hebt geplaatst in de webshop, word jij weer uitgeschreven van de lijst. Wanneer je dan alsnog de bestelling plaatst, dien jij je weer opnieuw in te schrijven met de link in je e-mail. De e-mail voorbereiding voor de Mosoq Karpay is alleen bedoeld voor degenen die de audio reis al hebben besteld!

Kosten

De kosten van de Mosoq Karpay zijn eenmalig €33,-.


STAP 1


STAP 2