info@vindjouwspirit.nlTweelingzielen


Wat is een Tweelingziel?

Bij het ontstaan van de groepsziel werden er meerdere "zielsdelen" afgesplitst. We zijn allemaal onderdeel van een groepsziel. Ook degenen die niet ontwaken in dit leven. Alle zielen van dezelfde groepsziel, zijn ook "tweelingzielen". Wat betekent dat hun ziel uit twee delen bestaat, een man en vrouw, of man en man, vrouw en vrouw, het kan allemaal, want de ziel is ten slotte energie wat incarneert in een fysiek lichaam.

De ontmoeting met je tweelingziel, betekent áltijd een versneld ontwaken. Jouw kundalini-energie raakt opgewekt, waardoor er delen van de Ziel terugkeren in jouw lichaam, die jij lange tijd bent "kwijt geweest". Zo kan de Ziel verloren zijn gegaan aan trauma's en andere gebeurtenissen in dit leven en vorige levens.

Atlantis en Lemurië

Vele tweelingzielen zijn in de tijd van Atlantis en Lemurië al helers geweest, lichtwerkers. Toen "het licht" en werken met de geest en energie, heel normaal was. Misschien heb jij zelfs herinneringen aan jouw leven in Lemurië of Atlantis.

Atlantis kwam ten val en dat betekende ook de splitsing van de tweelingzielen. In Lemurië bestond vooral het licht en in Atlantis, kwam de ego erbij, waardoor er dualiteit ontstond in de samenleving en zo ook een strijd tussen "het vrouwelijke en het mannelijke", tussen de Condor en de Adelaar, onze intuïtie en onze ratio, ons gevoel en ons denken, welke strijd nog altijd voortduurt in onze samenleving.

Onze kennis komt steeds meer terug als lichtwerkers en tweelingzielen. Steeds meer van ons ontwaken en vinden hun ware zielsmissie weer terug, hun ware identiteit en hun éigen waarheid, van binnen.

Lemurië wordt ook wel in verband gebracht met Noord-Amerika, mocht jij daar dus feeling mee hebben, dan ben jij daar eerder geweest.

Tweelingzielen zijn onderdeel van eenzelfde groepsziel en ontwaken daarom in een golf. Het ene tweelingzielenpaar helpt het andere tweelingzielenpaar te ontwaken en zo wordt er een "domino-effect" gecreëerd om alle tweelingzielenparen te helpen ontwaken.

De Tweelingzielenreis

De tweelingzielenreis is er om volledige Soul Retrieval te laten plaatsvinden. Wat betekent: "het volledig terugkeren van de Ziel in het fysieke lichaam", waardoor wij onze drie krachtvelden harmoniseren met elkaar. Onze Llanqay (buik), onze Yachay (hoofd) en onze Munay (hart). Door deze harmonisatie vindt er volledige hartopening plaats en neemt jouw Ziel weer volledig bezit van jouw lichaam, zodat jij jouw hogere plan en visie hier op aarde manifesteert, inclusief een harmonieuze relatie met je tweelingziel.

Je gaat het pad van je hart volgen en niet langer dat van je hoofd en eigen denken.

Wanneer jij harmonie binnenin jezelf hervindt, is de spiegel daarvan jouw buitenwereld.

Onze Tweelingziel is daarvoor onze spiegel en helpt ons op intense wijze met het aflossen van onze familiekarma. We voeren daarvoor het contract uit wat we met de ander afgesproken hebben. De ander leert op het eigen pad de eigen lessen.

Maar LET OP! De mens heeft ook een vrije wil gekregen en kan dus van het pad (het medicijnwiel) afwijken. Wat betekent dat we "uit eenheid raken" met onze ware natuur. Of eigenlijk "uit eenheid zijn".

Jij bepaalt dus zélf of jij jouw familiekarma patronen blijft herhalen en daarmee jullie scheiding in stand houdt.

Jij bepaalt namelijk zelf of jij de stem van jouw gidsen, jouw hart, van de God en de Godin in jou wilt volgen, of dat je door blijft gaan op de manier waarop je jouw leven eerder hebt gecreëerd: NIET in samenwerking met de spirit wereld.

Familiekarma

Familiekarma ontstaat doordat wij gebeurtenissen meemaken die onze energetische frequentie verlagen. We ontwikkelden patronen in vorige levens, die we in de vorm van energie, emotionele blokkades, trauma's en beperkende negatieve gedachten nog altijd bij ons dragen.

Ieder leven keren we opnieuw terug om onze familiekarma te doorbreken.

Het betekent dat wij terugkeren om het ánders te doen, dan in onze vorige levens. We krijgen vaak een herhaling van gebeurtenissen, om vervolgens daarvan te leren en er anders mee om te gaan.

Onze familiekarma helen wij onder andere in relatie tot onze vader en moeder, maar vooral ook in relatie tot onze tweelingziel. Want "een gebrek aan liefde" van de ander, raakt ons als geen ander in onze wond ons niet geliefd te voelen.

"Karma" is niks anders dan de wet van "oorzaak en effect". Ook wel "de wet van de aantrekkingskracht" genoemd, of van de "manifestatie". Wij zenden energie uit en dat kan een lage frequentie zijn of een hoge frequentie. Wij trekken aan met deze energie. Wanneer wij onszelf dus niet "schoonmaken" en in onze patronen blijven doorgaan, dan trekken we met díe frequentie aan en dat is geen harmonie.

Wanneer wij onze karma doorbreken, of eigenlijk "veranderen", veranderen we daarmee onze buitenwereld. Hoe meer "liefde" wij vibreren, hoe meer we daarvan aantrekken, waaronder onze tweelingziel.

Tweelingzielen Tarot FaceBook-community

In de Tarot Facebook-groep voor Tweelingzielen tref je dagelijkse Tarot readingen aan voor de ontwikkelingen in het Tweelingzielen collectief. De groep is alleen voor vrouwen. Wees welkom om jou daar met gelijkgestemden te kunnen verbinden!

Gratis lid worden van de groep kan onderaan op deze pagina.


Tweelingzielen aanbod

De Vind jouw Spirit-academie is specifiek opgericht voor de hereniging van tweelingzielen. Het aanbod richt zich alleen op vrouwen (Divine Feminines) en baarmoederheling voor Soul Retrieval: het landen van jouw Ziel in jouw lichaam, zodat jij jou in harmonie zult gaan herenigen met jouw tweelingziel.

Al het aanbod is online.

13e Rite van de Munay-Ki

Iedere Nieuwe Maan vindt er een belangrijke INCA baarmoeder-inwijding plaats, voor de hereniging van tweelingzielen.

Deze baarmoeder-inwijding schoont jou op van pijn en bereidt jou voor op jouw Sjamanistische wedergeboorte.

Verwelkom de échte jij!

Mosoq Karpay

Tijdens de Leeuwenpoort op 8 augustus (8) ieder jaar, vindt er een bijzondere INCA inwijding plaats voor de activatie van de Lemurische krachten bij de tweelingzielen.

(losse) Inca-inwijdingen

De Inca kennen 3 belangrijke inwijdingen voor het ontwaken van de Sjamaan in jou. Deze inwijdingen ontvang je tijdens het Vind jouw Spirit-programma, maar kun je ook los bestellen.

Dit zijn de Ñusta Karpay (7 weken), de Munay-Ki (9 weken) en de Qoto Kuna (9 weken).

Vind jouw Spirit-programma

Iedere lente vangt het Vind jouw Spirit-programma aan voor het manifesteren van jouw eigen bedrijf als Sjamaan aan de hand van het medicijnwiel.

Medicijnwiel

jaar

programma

Iedere lente vangt het Medicijnwiel-jaarprogramma aan voor het manifesteren van een harmonieuze relatie met je tweelingziel aan de hand van het medicijnwiel: de moeder aarde-astrologie van de Indianen.