info@vindjouwspirit.nl


Vind jouw Spirit-programma

voor Divine Feminines (alleen vrouwen)


Met het Vind jouw Spirit-programma help ik de Sjamaan in jou te ontwaken en begeleid ik jou bij het opstarten van jouw eigen bedrijf als Q'ero Sjamaan, vanuit mijn eigen ervaring als Q'ero Sjamaan en ondernemer.

In 6 maanden leer jij van mij hoe jij Sjamanistische Inca-ceremonies kunt uitvoeren voor jezelf én voor jouw toekomstige klanten. Je leert werken met jouw eigen mesa (medicijnbundel) waaruit jij jouw kracht zal halen.

Met de drie belangrijkste Inca-inwijdingen (energietransmissies) van de Paqo's (Peruviaanse Sjamanen), de Nusta Karpay, Munay-Ki en de Qoto Kuna, wijd ik jou in als Q'ero Sjamaan, als Paqo. Je raakt daarmee bekwaam en krachtig genoeg om zélf Sjamanistische ceremonies uit te gaan voeren en deze inwijdingen aan anderen door te geven. Je ontvangt hiervoor aan het einde van het programma een certificaat.

*je kunt de inwijdingen ook los bestellen in de webshop. Meer informatie daarover lees je hier.

LET OP: dit programma is dus specifiek gericht op een zielmissie als Sjamanistisch heler en het manifesteren van jouw eigen bedrijf als Q'ero Sjamaan, wat jij tijdens het programma van mij leert aan de hand van het Inca-medicijnwiel.

Je leert tijdens dit programma specifiek de leer van de Q'ero: het Inca-Sjamanisme.

Wanneer je bewust leert samenleven met het medicijnwiel, breng je jezelf in lijn met jouw Spirit, met jouw zielsmissie. Jouw Wiracocha zal zich openen (jouw 8e chakra), zodat jouw zielsgeheugen weer kan terugkeren. In jouw Wiracocha ligt alle informatie en kennis opgeslagen, die jij in jouw vorige levens hebt verzameld, met het doel om deze kennis en hogere wijsheid weer te gaan gebruiken in jouw nieuwe leven, als Sjamaan!

Ik leerde in twee jaren, door mezelf in lijn te brengen met het medicijnwiel en mijn Spirit, mijn eigen bedrijf "Vind jouw Spirit" op te richten aan de hand van het Inca-medicijnwiel én de Vind jouw Spirit-academie, die ik in de lente van 2020 oprichtte voor de hereniging van tweelingzielen.

Tijdens het programma draag ik mijn eigen kennis als ondernemer en Q'ero Sjamaan aan jou over middels onder andere videoboodschappen. Ook ik ben begonnen zonder ook maar íets af te weten van het ondernemerschap én het Sjamanisme!

Jij hoeft dus niet opnieuw "het wiel" (;-)) uit te vinden!


Inhoud programma

(duur 6 maanden)

E-learningprogramma

Het programma doorloop je in jouw persoonlijke online e-learningomgeving, waar je een jaar toegang tot hebt om ook na het programma nog lessen opnieuw te volgen en te raadplegen.

Besloten Facebook-groep

Ik begeleid jullie door het programma heen, in de besloten Facebook-groep van de Vind jouw Spirit-Academie.

Ook is deze groep er om ons met elkaar te verbinden. Gedurende de duur van het programma, kun jij je met de andere deelneemsters van het programma in deze groep verbinden. Deze groep is jouw veilige haven en het "oefenplatform" voor jou om jouw kwaliteiten als Q'ero Sjamaan te gaan laten zien en versterken en je houdt er hele fijne gelijkgestemde vebindingen aan over!

3 belangrijke Inca-inwijdingen (exclusief voor dit programma)

Hier lees je meer over de 3 belangrijke Inca-inwijdingen die je van mij ontvangt, om de Sjamaan in jou te ontwaken:

Nusta Karpay, Munay-Ki, Qoto Kuna

Beoefenen ceremonies en het opbouwen en gebruiken van een Mesa (medicijnbundel)

Je leert van mij hoe jij jouw eigen ceremonies kunt uitvoeren op de wijze van de Q'ero. We bouwen daarvoor samen jouw mesa (medicijnbundel) op. Dit is jouw poort naar de voorouders, de Apus (heilige berg spirits van Peru) en de Ñusta's (Godinnen uit Peru). Tijdens deze ceremonies leer je steeds hechter samenwerken met alle totemdieren en windrichtingen van het Inca-Medicijnwiel en leer je onder andere jezelf goed te beschermen tijdens het Sjamanistisch reizen.

Leren samenwerken met de windrichtingen en totemdieren van het INCA medicijnwiel

Je leert, samenwerken met alle totemdieren van het INCA medicijnwiel, zodat zij jou kunnen begeleiden op jouw pad als Sjamaan en kunnen blíjven begeleiden. Door samen te werken met de windrichtingen, leer je dat alles een juiste tijd kent en help je jouzelf en jouw bedrijf (onlosmakelijk verbonden aan elkaar) om de juiste groei door te maken met het medicijnwiel.

Je bedrijf laten groeien adhv het Inca-Medicijnwiel

Je leert, aan de hand van mijn eigen ervaring met het medicijnwiel, hoe je het medicijnwiel bewust kunt inzetten voor het opbouwen van jouw eigen bedrijf, in lijn met de natuur, met jouw Spirit. Manifesteren doen wij namelijk van binnenuit! Met de kracht van onze eigen gedachten en energie! Deze kennis is van waarde voor jouw leven lang! Na het programma weet je dus hoe je jouw eigen bedrijf blijvende kunt laten groeien, bloeien en oogsten, aan de hand van mijn eigen persoonlijke tijdlijn die ik met jou zal delen.

Ondernemersinformatie

Je ontvangt van mij de basis informatie voor het opstarten van jouw bedrijf, denk daarbij aan de praktische stappen om te ondernemen zoals het vormen van je aanbod inclusief je prijs en je verdienmodel in samenwerking met jouw gidsen. Ik vertel je ook valkuilen die ik zelf ben tegengekomen als ondernemer.

Live-uitzendingen

Het programma bevat 4 live-uitzendingen, waarin wij de voortgang bespreken en je mij al jouw vragen kunt stellen! Bij aanvang van het programma, na de eerste inwijding van de ñusta karpay (6 weken), na de tweede inwijding van de munay-ki (9 weken) en aan het einde van het programma, na de laatste inwijding van de qoto kuna. Vragen kun je mij ook altijd stellen in de besloten Facebook-groep!

1 op 1 sessie: HATUN KARPAY

Als deelneemster aan het Vind jouw Spirit-programma, kun je bij mij een 1 op 1-sessie boeken met mij, nadat het programma is afgelopen (niet inbegrepen).

Tijdens deze 1 op 1-sessie wijd ik jou in met de "Hatun Karpay", een belangrijke INCA-inwijding, waarmee ik jou beter in verbinding breng met de Q'ero en in harmonie met jouw hogere pad als Q'ero Sjamaan. Je ontvangt van mij alle informatie die je nodig hebt, afkomstig van de Q'ero, om na het programma met jouw eigen online bedrijf als Q'ero Sjamaan aan de slag te kunnen gaan!

Meer lezen over de kracht van de Hatun Karpay kan hier.Kosten programma

De totale kosten van het programma bedragen € 1.500,-, te voldoen in 6 maandelijkse termijn van € 250,- via automatische incasso. Iedere 1e van de maand wordt het bedrag bij jou geïncasseerd. Het programma is tussentijds niet opzegbaar.


Aanmelden

Meer over de kosten, duur en aanvang van het Vind jouw Spirit-programma en je aanmelden, hieronder.Bestel de Inca-inwijdingen los in de webshopMedicijnwiel-jaarprogramma

Is het Vind jouw Spirit-programma geen match voor jou? Met het medicijnwiel-jaarprogramma leer je de moeder aarde-astrologie van de Native Amerikanen, waaronder het samenwerken met jouw totemdier(en) voor het manifesteren van een harmonieuze relatie met jouw tweelingziel.Ervaringen

Hieronder lees je de ervaringen van enkele deelneemsters die jou voorgingen en inmiddels hun bedrijf als Sjamanistisch heler hebben gestart. Je vindt onder hun ervaring ook hun social media pagina's, dus laat je vooral inspireren door hen te volgen en hun pagina's te bezoeken!


Dit kan jij ook zijn!

Renate van der Kwast

"Door het Vind jouw Spirit-programma herken en erken ik steeds meer de sjamaan die ik ben!!! De ceremonies die je leert te doen en de audioreizen die je elke week ontvangt zorgen voor heling op allerlei levensvlakken en verstevigen je verbinding met Spirit. De intensiteit van dit programma levert veel op! Ik vond het erg prettig om in de besloten facebookgroep te kunnen delen met de medesjamanen wat we tegenkwamen op ons pad. Dankzij dit programma ontdek ik meer en meer welke gaves ik ook in me heb en hoe ik die kan inzetten om de wereld een beetje mooier te maken".

Shirley van Ginkel

"Ik ging door diepe stukken in healing maar kwam er elke week weer doorheen.
Zoek je groepsdynamica, healing, je eigenwaarde versterken, geloof in Spirit en daarmee ontwikkelen van je eigen kanaal en je tweelingzielenreis begrijpen, dan zit je goed bij de opleiding van Avalon als inspiratiebron en Sjamaan".

Sharon Jeunink

"Het Vind jouw Spirit-programma heeft me enorm goed gedaan. Wat een interessante en prachtige wijsheid van het Peruviaanse sjamanisme! Het heeft me energetisch enorm aangesterkt, zo ook mijn zelfvertrouwen en ook mijn verbinding met Spirit en mijn gidsen. Ik kan meer mijn waarheid uitspreken, iets wat ik jarenlang eigenlijk niet goed heb gekund. De verbinding onderling met de andere cursisten was ook bijzonder, hoe we elkaar soms aanvoelden op afstand of elkaar konden steunen in van alles en nog wat. Het was een bijzonder half jaar en ik heb genoten van deze ervaring, de vooruitgang en de verbinding. Lieve Avalon, dank je wel!"

Angie Lalua Wolf

"Het Vind jouw Spirit-programma heeft zoveel bij me geopend en opgeschoond. Mijn verbinding met mijn gidsen, maar ook de INCA voorouders is hierdoor enorm versterkt. Ik ben veel meer in mijn authentieke kracht komen te staan. Dit maakt dat ik me klaar voelde om mijn eigen onderneming als Sjamaan te starten. Ik ben Avalon heel erg dankbaar voor de liefdevolle en positieve manier van coachen. De energetisch sterke verbinding tussen ons en hoezeer we met elkaar op één lijn zaten, heb ik als bijzonder prettig ervaren".

Simone Blaak

"Ik wist voordat ik aan dit programma begon, dat mijn bedrijf nog niet resoneerde met mijn gevoel. Door het programma zijn mijn hoofd, hart en buikgebied meer op elkaar afgestemd geraakt, waardoor ik steeds meer durfde te vertrouwen op mijn pad als Sjamaan. Het programma heeft discipline op mijn pad gebracht, het helen en het goed reinigen van mijzelf. Ik ben mijn pad serieuzer gaan nemen, ben er meer van gaan houden. Niet alleen is mijn missie helderder geworden, maar heb ik ook de stap durven nemen om samen te gaan wonen met mijn Tweelingziel. Niet alleen ik, maar ook hij heeft door dit programma flinke stappen gezet. Beide zijn we meer in verbinding geraakt met Spirit en is er meer ruimte ontstaan om het pad als Sjamaan te gaan leven".

Avalon Sjamaan

Ben jij de volgende Q'ero Sjamaan?


Volg de Vind jouw Spirit-academie op Social Media: