info@vindjouwspirit.nl

Vind jouw Spirit-programma

voor Divine Feminines (alleen vrouwen)


Met het Vind jouw Spirit-programma help ik de Sjamaan in jou te ontwaken en begeleid ik jou bij het opstarten van jouw eigen bedrijf als Sjamaan, vanuit mijn eigen ervaring als Sjamaan en ondernemer.

In 6 maanden leer jij van mij hoe jij Sjamanistische Inca-ceremonies kunt uitvoeren voor jezelf én voor jouw toekomstige klanten.

Met de drie belangrijkste Inca-inwijdingen (energietransmissies), de Nusta Karpay. Munay-Ki en de Qoto Kuna, wijd ik jou in als Sjamaan. Je raakt daarmee bevoegd om zélf Sjamanistische ceremonies uit te gaan voeren en deze inwijdingen aan anderen door te geven.

LET OP: dit programma is dus specifiek gericht op een zielmissie als Sjamanistisch heler en het manifesteren van jouw eigen bedrijf als Sjamaan, wat jij tijdens het programma van mij leert aan de hand van het Inca-medicijnwiel.

Je leert tijdens dit programma specifiek de leer van de Q'ero: het Inca-Sjamanisme.

Wanneer je bewust leert samenleven met het medicijnwiel, "versnel" je daarmee de manifestatie van jouw bedrijf en daarmee ook het aantrekken van jouw klanten én je (eerste) inkomen! Je brengt jezelf in lijn met je Hogere Plan, met je zielsmissie.

Ik leerde in twee jaren, door samen te werken met Spirit, mijn eigen bedrijf "Vind jouw Spirit" te manifesteren aan de hand van het Inca-medicijnwiel én de Vind jouw Spirit-academie, die ik in 2020 oprichtte voor de hereniging van tweelingzielen.

Tijdens het programma open ik mijn kanaal om van de Q'ero alle informatie voor het programma te ontvangen. Natuurlijk draag ik ook mijn eigen kennis als ondernemer over, als Sjamaan en als tweelingziel. Ook ik ben begonnen zonder ook maar íets af te weten van het ondernemerschap én het Sjamanisme!

Jij hoeft dus niet opnieuw "het wiel" (;-)) uit te vinden!


Inhoud programma

(duur 6 maanden)

E-learning omgeving

Het programma doorloop je in jouw persoonlijke e-learningomgeving, waar je een jaar toegang tot hebt om ook na het programma nog lessen opnieuw te volgen en te raadplegen.

Het programma omvat video boodschappen met infomatie over het Inca-medicijnwiel, het Inca-Sjamanisme, maar ook alle informatie voor het starten van jouw eigen bedrijf.

Naast al het lesmateriaal, ontvang je ook vragen om je opgedane kennis te toetsen.

Besloten Facebook-groep

Om ons met elkaar te verbinden, ontvang je een link voor de besloten facebook-groep van de Vind jouw Spirit-academie, waarin je gedurende 6 maanden je met de andere deelneemsters van het programma kunt verbinden. Zo kun je met elkaar afspraken maken om je aanbod te oefenen en nog veel meer! Deze groep is jouw veilige haven en het "oefenplatform" voor jou om jouw kwaliteiten als reader, heler, sjamaan te gaan laten zien en versterken. Misschien wil je zelfs wel je eigen vrouwencirkel gaan organiseren tijdens het programma! Alles is mogelijk. Uiteraard begeleid ik jullie daarin en starten we daarmee op de juiste Divine timing!

Energie transmissies

Hier lees je meer over de 3 belangrijke Inca-inwijdingen die je van mij ontvangt, om de Sjamaan in jou te ontwaken:

Nusta Karpay, Munay-Ki, Qoto Kuna

Je vindt voor alle 3 de Inca-inwijdingen iedere week een nieuwe Sjamanistische reis in de vorm van een audio bestand in de e-learning omgeving, die je iedere dag beluistert. Gedurende 6 maanden beluister je dus dagelijks (na de eerste week van het inkopen van spullen voor jezelf en het lesmateriaal over het medicijnwiel) een energie transmissie.

De energiestransmissies zorgen ervoor dat jouw energieveld dusdanig krachtig, bewust en ''gereed'' wordt gemaakt om jouw zielsmissie te kunnen gaan leven in de vorm van een eigen bedrijf als Sjamanistisch heler. De Feminine-energie die je met de transmissies ontvangt, activeert jouw Masculine-energie. De Inca-inwijdingen brengen jou in harmonie met jouw Ware Zelf en daarmee met jouw Hogere regenboogpad hier op aarde. Ze brengen jou thuis bij jouw pad als Sjamaan.

Beoefenen ceremonies en het opbouwen en gebruiken van een Mesa (medicijnbundel)

Naast de audio die je dagelijks beluistert (circa 35-40 minuten), leer je zelf jouw heilige ruimte aan te roepen en te werken met een Mesa (medicijnbundel), gevuld met Khuyá´s (medicijnstenen). Dit is jouw "portaal" naar de Spirit wereld, naar de Apus (heilige berg spirits van Peru). Je leert op Sjamanistische wijze jouw ceremonies te beoefenen, zoals de Q´ero Indianen dit doen, aan de hand van het medicijnwiel. Tijdens deze ceremonies leer je steeds hechter samenwerken met alle totemdieren en windrichtingen van het Inca-Medicijnwiel en leer je jezelf te beschermen tijdens het Sjamanistisch reizen.

Je bedrijf manifesteren met het Inca-Medicijnwiel

Je leert werken met het Inca-medicijnwiel en de totemdieren daarvan, doordat je iedere ceremonie de heilige ruimte zult gaan openen aan de hand van het doorlopen van het medicijnwiel. Je ontvangt daartoe van mij begeleiding. Je leert, aan de hand van mijn eigen ervaring met het medicijnwiel, hoe je het medicijnwiel bewust kunt inzetten voor het manifesteren van jouw eigen bedrijf, in samenwerking met de natuur, met Spirit. Manifesteren doen wij namelijk van binnenuit! Met de kracht van onze eigen gedachten en energie! Deze kennis is van waarde voor jouw leven lang! Na het programma weet je dus hoe je jouw eigen bedrijf blijvende kunt laten groeien!

Huiswerkopdrachten

Je ontvangt ook huiswerkopdrachten. De opdrachten helpen jou focus aan te brengen en begeleiden jou bij het meer doorgronden van jouw diepere lagen en stukken.

Ondernemersinformatie

Je ontvangt van mij de basis informatie voor het opstarten van jouw bedrijf, zodat jij aan het einde van het programma direct aan de slag kunt met jouw nieuwe aanbod! Ik leer jou hoe je jouw bedrijf (ook de marketing en communicatie!) samen met Spirit opricht en manifesteert. In de besloten facebook-groep, kun je jouw ontwikkelingen delen en ook sparren met de andere deelneemsters over je eigen bedrijf.

Live-uitzendingen

Het programma bevat 4 live-uitzendingen. Bij aanvang van het programma, na de eerste inwijdingen van de ñusta karpay, na de tweede inwijdingen van de munay-ki en aan het einde van het programma, na de laatste inwijdingen van de qoto kuna.

Exclusieve recht op 1 op 1-sessies

Als deelneemster aan dit programma, verkrijg je het exclusieve recht om een 1 op 1-sessie aan te vragen bij mij (tegen aparte betaling). Meer over de sessie en het aanvragen ervan, hoor je van mij tijdens het programma.


Wat kan ik na het programma?

Aan het einde van het programma zul jij in staat zijn om je eigen bedrijf als Sjamanistisch heler voort te zetten, nu je hiermee al een begin maakt tijdens het programma. Jouw energieveld (aura) zal sterk genoeg raken - wanneer jij de toewijding aan jouzelf en het programma maakt (dus jouw eigen actie is hierin vereist) - om klanten aan te trekken én geld en bovenal om dit te behouden en alleen maar meer te gaan vergroten en verdienen, met de manifestatie technieken en het bewandelen van het Inca-medicijnwiel wat je leert. En bovenal de verbinding met jouzelf die je met behulp van het programma zult terugvinden en versterken, zodat je leert om op jouw éigen gevoel, wijsheid en binnenwereld te vertrouwen, zodat je vanuit daar jouw buitenwereld kunt gaan creëren: zo binnen, zo buiten!

Tijdens het programma zul je ook merken dat de relatie tussen jou en jouw tweelingziel meeverandert in de buitenwereld, nu deze onlosmakelijk is verbonden aan jouw eigen binnenwereld. Nu wij allemaal tweelingzielen zijn, zal deze materie aan bod komen, maar het programma richt zich daar niet specifiek op.

Wil je naast je eigen bedrijf, ook graag de energie richten op het manifesteren van een harmonieuze relatie met je tweelingziel? Dan kun je daarvoor meedoen aan het Medicijnwiel-jaarprogramma. Je kunt aan beide programma's tegelijkertijd meedoen. Je ontvangt dan 2 verschillende wachtwoorden voor beide e-learning programma's en facebook-groepen.

Of misschien heb je geen budget of interesse in de programma's, maar wil je wel graag een "losse" Inca-inwijding ontvangen? Dat kan ook.


Inca-inwijdingen

Tijdens het Vind jouw Spirit-programma ontvang je 3 belangrijke Inca-inwijdingen, de ñusta karpay, munay-ki en de qoto kuna. Je kunt deze inwijdingen ook los bestellen in de webshop.

Hier lees je er meer over.


Medicijnwiel-jaarprogramma

Met het medicijnwiel-jaarprogramma leer je de moeder aarde-astrologie van de Indianen, waaronder het samenwerken met jouw totemdier(en) voor het manifesteren van een harmonieuze relatie met jouw tweelingziel.

Hier lees je meer.


Aanmelden

Meer over de kosten, duur en aanvang van het Vind jouw Spirit-programma en je aanmelden, kan met de button hieronder.


Ervaringen

Hieronder lees je de ervaringen van enkele deelneemsters die jou voorgingen en inmiddels hun bedrijf als Sjamanistisch heler hebben gestart. Je vindt onder hun ervaring ook hun social media pagina's, dus laat je vooral inspireren door hen te volgen en hun pagina's te bezoeken!


Dit kan jij ook zijn!

Merel Anna Martens

"Ik ben nog iedere dag zo ontzettend dankbaar voor het Vind jouw Spirit-programma! Ongelovelijk hoeveel verandering dit in mijn hele zijn heeft gegeven. Ik voel me zo lekker in m'n vel! Ik laat me door helemaal niks meer tegenhouden. Heel dankbaar Avalon!".

Shirley van Ginkel

"Ik ging door diepe stukken in healing maar kwam er elke week weer doorheen.
Zoek je groepsdynamica, healing, je eigenwaarde versterken, geloof in Spirit en daarmee ontwikkelen van je eigen kanaal en je tweelingzielenreis begrijpen, dan zit je goed bij de opleiding van Avalon als inspiratiebron en Sjamaan".

Sharon Jeunink

"Het Vind jouw Spirit-programma heeft me enorm goed gedaan. Wat een interessante en prachtige wijsheid van het Peruviaanse sjamanisme! Het heeft me energetisch enorm aangesterkt, zo ook mijn zelfvertrouwen en ook mijn verbinding met Spirit en mijn gidsen. Ik kan meer mijn waarheid uitspreken, iets wat ik jarenlang eigenlijk niet goed heb gekund. De verbinding onderling met de andere cursisten was ook bijzonder, hoe we elkaar soms aanvoelden op afstand of elkaar konden steunen in van alles en nog wat. Het was een bijzonder half jaar en ik heb genoten van deze ervaring, de vooruitgang en de verbinding. Lieve Avalon, dank je wel!"

Renate van der Kwast

"Door het Vind jouw Spirit-programma herken en erken ik steeds meer de sjamaan die ik ben!!! De ceremonies die je leert te doen en de audioreizen die je elke week ontvangt zorgen voor heling op allerlei levensvlakken en verstevigen je verbinding met Spirit. De intensiteit van dit programma levert veel op! Ik vond het erg prettig om in de besloten facebookgroep te kunnen delen met de medesjamanen wat we tegenkwamen op ons pad. Dankzij dit programma ontdek ik meer en meer welke gaves ik ook in me heb en hoe ik die kan inzetten om de wereld een beetje mooier te maken".

Simone Blaak

"Ik wist voordat ik aan dit programma begon, dat mijn bedrijf nog niet resoneerde met mijn gevoel. Door het programma zijn mijn hoofd, hart en buikgebied meer op elkaar afgestemd geraakt, waardoor ik steeds meer durfde te vertrouwen op mijn pad als Sjamaan. Het programma heeft discipline op mijn pad gebracht, het helen en het goed reinigen van mijzelf. Ik ben mijn pad serieuzer gaan nemen, ben er meer van gaan houden. Niet alleen is mijn missie helderder geworden, maar heb ik ook de stap durven nemen om samen te gaan wonen met mijn Tweelingziel. Niet alleen ik, maar ook hij heeft door dit programma flinke stappen gezet. Beide zijn we meer in verbinding geraakt met Spirit en is er meer ruimte ontstaan om het pad als Sjamaan te gaan leven".

Avalon Sjamaan

Ben jij de volgende ontwaakte Sjamaan?


Volg de Vind jouw Spirit-academie op Social Media: