Inca-inwijdingen


Wat is een "inwijding"?

Bij de Q’ero Sjamanen wordt een inwijding ook wel een “Karpay” genoemd, of een “rite”. Een inwijding kondigt een geheel nieuw hoofdstuk in jouw leven aan en dat begint al iedere Nieuwe Maan-cyclus, omdat de natuur zich met iedere Nieuwe Maan weer vernieuwt.

Door inwijdingen van mij als Q'ero Sjamaan te ontvangen, doorloop jij jouw "sjamanistische dood en wedergeboorte", online! Ik geef mijn inwijdingen namelijk alleen online.

Oude gewoontes en gebruiken, zelf-saboterend gedrag, een laag en negatief zelfbeeld, een destructieve manier van handelen en doen, het aantrekken van narcistische partners, het gaat allemaal tot het verleden behoren, wanneer jij ruimte maakt voor jouw wáre Zelf. Wanneer jij het pad van jouw hart gaan bewandelen, verandert jouw hele leven!

Alle INCA-inwijdingen die ik geef aan de Vind jouw Spirit-academie zijn afgestemd op vrouwen (Divine Feminines) voor het ontwaken van jouw tweelingziel (Divine Masculine), voor de hereniging met jouw tweelingziel hier op aarde.

Dit is mijn zielsmissie als Q’ero Sjamaan, het uitdragen en helpen waarmaken van de Q’ero profetie: “dat de adelaar en de condor weer mogen samenvliegen, zodat liefde en licht weer naar de aarde komen”. Hier lees je meer over deze profetie.

Ik geef daarvoor 5 verschillende INCA-inwijdingen, die je aan de Vind jouw Spirit-academie kunt ondergaan.

Hieronder vind je daarvan een overzicht:


Mosoq Karpay

Iedere Leeuwenpoort op 8-8 om 20:00 uur:

De Mosoq Karpay wordt ook wel “de inwijding van de Nieuwe Tijd” genoemd, waar we met de aarde naar toe gaan. Een tijd van het ontwaken van helers, van Sjamanen, van tweelingzielen die de wereld helpen te verlichten door met elkaar te gaan samenwerken en hun Lemurische krachten als helers aan te wenden voor het helpen ontwaken van de mensheid.

Vanwege de kracht van deze inwijding, geef ik deze maar eenmaal per jaar, met een voorbereiding daarbij per e-mail.


13e rite van de Munay-Ki

Iedere Nieuwe Maan om 20:00 uur:

Onze baarmoeder is geen plek voor pijn, verdriet en zwaarte, maar toch houden we daar vanuit onze vorige levens en dit leven, nog veel trauma-energie vast. “Hucha”, zoals dit bij de Q’ero Sjamanen wordt genoemd.

Onze stem als vrouw is in vroegere tijden onderdrukt geweest. We werden gestenigd en op de brandstapel gegooid voor het uitspreken van onze waarheid, kijk maar naar het verhaal van Jeanne D'Arc, één van de grootste voorbeelden daarvan. Onze kinderen werden ons afgenomen, of we werden verbannen.

Deze energie dragen wij nog altijd met ons mee in ons baarmoedergebied. Het is een energie van oorlogen bij de Native Amerikanen, van pijn, verdriet en verderf.

Dit kan zich uiten in negatieve overtuigingen ten aanzien van onszelf, dat we liefde niet waard zijn. Dat we maar beter niet onze waarheid kunnen uitspreken en onszelf klein moeten houden, om problemen te voorkomen. We dúrven niet meer, omdat we zo zijn klein gemaakt en gehouden.

Tijdens “de rite van de baarmoeder”, zoals deze inwijding ook wordt genoemd, verwijder ik deze hucha bij jou en vervang ik deze voor “Sami”, een Quechua woord voor “lichte energie”.

Jouw oude patronen en overtuigingen zetten zich daarmee om naar verlichting en een andere manier van denken en kijken naar de wereld, namelijk vanuit je hart!

Ook deze inwijdingen zijn specifiek gericht op de hereniging met jouw tweelingziel. Dit doen wij door iedere sjamanistische (audio) reis, de spirit van onze tweelingziel in de spirit dimensie te ontmoeten middels een visualisatiereis. Op deze manier versterken wij de spirituele verbinding en communicatie met de ander, zodat deze verbinding zich kan omzetten naar de aardse dimensie.

Iedere inwijding heeft iedere maan(d) een ander thema.


Ñusta Karpay

De Ñusta Karpay zijn de Godinnen-inwijdingen, waarmee wij de MoederGodin in jou ontwaken. Middels een reeks van 7 inwijdingen achter elkaar, die je gedurende 7 weken ondergaat, verbinden we jou met de krachtige energie van de 7 Ñusta’s, de 7 Godinnen uit Peru, voor opschoning en heractivatie van jouw gehele chakrasysteem.

Jij versterkt hiermee jouw Divine Feminine-kracht. De verzachting naar jouzelf, de compassie, jouw (h)erkenning als tweelingziel. De Ñusta's helpen ons met diepe innerlijke kind-wonden te zien en te helen, zodat wij het licht binnenin ons weer kunnen hervinden en versterken. De Ñusta's worden daarom ook wel: "de zaden van licht" genoemd.


Munay-Ki

De Munay-Ki is “de rite van de heler” en versterkt jouw verbinding met de Q’ero Sjamanen. Munay-Ki betekent “ik hou van jou”.

Deze inwijding activeert jouw krachten als heler en helpt jou in lijn te raken met het pad van jouw hart, doordat je onder andere de inwijdingen van de “pampamesayoq” en de “altomesayoq” zult ontvangen, alsook de "hampe rite", door deze inwijdingen ontwaakt "de Sjamaan in jou", jouw eigen innerlijke wijsheid en hervind je jouw verbinding met jouw ware natuur.

Je leert te kijken vanuit je hart en niet langer vanuit de beperkte mogelijkheden van onze menselijke geest. Je gaat mogelijkheden zien en stappen ondernemen om jouw dromen waar te maken.

De Munay-Ki brengt veel verzachting, in een harde wereld. De ogen van het hart zijn gevuld met compassie en mededogen. Wanneer jij met deze ogen leert te kijken, zal jouw gehele wereld daarin meeveranderen.

Je ontvangt ook je bescherming als heler tijdens deze inwijding, met de inwijding genaamd: “de 5 banden van kracht”, waarin er 5 banden van kracht door mij bij jou worden ingebracht in jouw energieveld. Waarop jij jou na deze inwijding kunt blijven beroepen.

Het geloof en vertrouwen in jouw eigen krachten als heler versterkt met deze inwijding, zodat jij de stappen zult gaan nemen op jouw pad, om jouw hogere krachten hier op aarde weer te gaan gebruiken, misschien wel als Q'ero Sjamaan!

Je ondergaat deze inwijding 9 weken achter elkaar.


Qoto Kuna (de Plejaden)

De Qoto Kuna, is de inwijding die jou verbindt met de energie van de Plejaden. Deze inwijding duurt ook 9 weken en omvat 7 inwijdingen die zijn afgestemd op alle 7 zusters van de Plejaden en 2 “zegeningen” die zijn afgestemd op de moeder en de vader-energie door jou te verbinden met de moeder van de 7 Plejaden-zussen en hun vader.

Deze inwijding wordt ook wel “de sterren-inwijding” genoemd, omdat deze inwijding jouw verbinding met de sterren opnieuw activeert.

Iedere Plejade-Godin brengt jou een andere kracht in jouw leven.

Misschien ben jij gevoeliger dan andere mensen, trek jij je het leed van anderen (ook dieren) meer aan, ben je sneller geneigd om voor anderen op te komen dan voor jezelf, heb je vaak moeite met de “hardheid” van de wereld? Dan ben jij vast en zeker een Plejaden-kind en afkomstig van de sterren.


Elohim Engelen-inwijdingen

onder constructie


Medicijnwiel-jaarprogramma

Met het medicijnwiel-jaarprogramma doorlopen wij gedurende 13 nieuwe manen jouw sjamanistische dood en wedergeboorte gezamenlijk.


We leven hiervoor mee met de maanstanden, waarvoor je van mij 13 keren de 13e rite van de Munay-Ki ontvangt, alsook iedere maan-cyclus een nieuwe Elohim Engelen-inwijding, iedere Volle Maan een INCA baarmoeder-zegening en ieder nieuw seizoen op het Noord Amerikaanse-medicijnwiel een sjamanistische reis om jou te verbinden met het geboortetotemdier op het medicijnwiel.

Alle maandelijkse inwijdingen zijn bij dit programma dus inbegrepen.

Iedere nieuwe en volle maan en ieder nieuw totemdierseizoen op het medicijnwiel (3 keer per maand), ontvang je van mij ook een "tweelingzielen masterclass" in de vorm van een video tarot reading.

Dit programma richt de intentie specifiek op het in harmonie raken met jouw tweelingziel en daarmee jullie hereniging.

Iedere lente vangt er weer een nieuwe ronde van dit programma aan.