Sjamanistisch Ademwerk


Met Sjamanistisch ademwerk, verbind ik jouw 3 krachtcentra met elkaar, door jou te begeleiden tijdens jouw ademwerk op sjamanistische wijze. Wij maken een zogenaamde "sjamanistische reis" samen, waarin ik Soul Retrieval bij jou laat plaatsvinden: het terughalen van verloren zielsdelen, die jij bent verloren aan (jeugd)trauma's uit vorige levens (met jouw tweelingziel) en dit leven.

Jouw "Llanqay", jouw "Munay" en jouw "Yachay", zoals dit bij de Q'ero sjamanen wordt genoemd zijn jouw 3 krachtcentra, waaruit jouw energieveld bestaat. Wanneer deze krachtcentra weer in verbinding met elkaar raken, "op 1 lijn", raken we in eenheid met onze tweelingziel - in harmonie.

Jouw Yachay is jouw hoofd, de plek van jouw kennis, jouw eigen wijsheid, de verbinding met het grotere geheel. Het centrum van jouw denken. Het begrip van waarom je hier bent en jouw intuïtie (Condor) en jouw ratio (Adelaar).

Jouw Llanqay, is jouw buikgebied. Bij de Q'ero wordt dit jouw "actiecentrum" genoemd. Deze "poort", wordt beheerd door "Amaru", totemdier Slang, op het INCA-medicijnwiel. Het is de plek waar jouw vuur brandt, jouw "twin flame". Het is de plek van jouw motivatie, waardoor je stappen op jouw regenboogpad gaat ondernemen door naar de signalen van jouw (energie)lichaam te luisteren. Waaronder jouw "gut feeling" als waarschuwingsradar.

Jouw Munay, is jouw hartstreek bij de Q'ero. "Munay-Ki" betekent "ik hou van jou". Wanneer jouw Munay zich activeert, opent jouw hart zich en spreekt het tot jou. Jouw hart chakra kan fysieke impulsen afgeven aan jou, maar het kan bij jou ook ontstaan als een "diep gevoel".

Wanneer 1 van deze krachtcentra geblokkeerd is, ontstaat er "afscheiding" van jouw tweelingziel. Je bent dan in "disharmonie".

Misschien overdenk je teveel en luister je niet goed naar je gevoel, waardoor jouw yachay geblokkeerd is. Misschien dissocieer je door je trauma's (zoals ik) en sta je niet goed in verbinding met je lichaam en de realiteit. Misschien heb je een baan, die je geen voldoening geeft en een hoop energie kost, maar kom je maar niet in actie op het maken van de stap om iets anders te gaan doen.

Misschien heeft je hart al vaak gesproken tegen je, maar blijf je het negeren en doorgaan met wat je doet. Misschien zegt je intuïtie je van alles, maar durf je er nog niet goed blind op te vertrouwen, of negeer je vaak de signalen van je lichaam.

Dit zijn allemaal blokkades van onze krachtcentra en een "disconnectie", een "disharmonie", waardoor er buiten ons harmonie ontbreekt met onze tweelingziel en we niet het pad van ons hart bewandelen.

Sjamanistisch Ademwerk is een voorproefje, op alle sjamanistische reizen en energietransmissies, die je van mij ontvangt tijdens het medicijnwiel-jaarprogramma.

Het “Ademwerk-starterspakket” zit daar ook bij inbegrepen, alsmede 12 sjamanistische reizen met alle geboortetotemdieren per seizoen, iedere nieuwe maan een 13e rite van de Munay-Ki (Inca baarmoeder-inwijding), waarin wij worden ingewijd door Opgestegen Meesters van de Grote Witte Broederschap, iedere volle maan een Inca baarmoeder-zegening én iedere maand een Elohim Engelen-inwijding om jou te verbinden met alle 12 stralen van de Elohim Engelen én allerlei Native Amerikaanse rituelen om jouw familiekarma te helen én nog veel meer.

Wanneer jij jezelf in lijn brengt met het medicijnwiel, manifesteer je een harmonieuze relatie met je tweelingziel.

Iedere lente start er weer een nieuwe ronde van het medicijnwiel-jaarprogramma, waarmee ik een groep Tweelingzielen (Divine Feminines: alleen vrouwen) begeleid bij het ontwaken van de Sjamaan in hen.

Alle info kun je lezen op de pagina van het programma. Je vindt daar ook de informatie over het aanmelden ervoor!

Ademwerk-starterspakket € 33,-

In het ademwerk-starterspakket vind je 3 sjamanistische audio reizen terug, van 10, 20 en 30 minuten, waarin we gezamenlijk ademwerk beoefenen, tezamen met een 30-dagen challenge, zodat jij ademwerk een onderdeel van jouw dagelijkse routine leert maken.

Je ontvangt alle audio's in je e-mail en deze zijn onbeperkt houdbaar.

Bestellen van het pakket kan met de knop hieronder.