Een magische reis naar Avalon


Reis met mij tijdens deze Sjamanistische reis, naar het land van de magie, Avalon. Het land waar je omgeven wordt door Witte Uilen en Kraaien, die jou als totemdier zullen helpen bij het ontwaken van jouw tweelingziel.

Avalon staat bekend als "het eiland van de appelen", het eiland waar de Godinnen hun hogere magische krachten ontwaken. Avalon is doordrenkt van allerlei krachtlijnen.

Tijdens de Sjamanistische reis, die ieder jaar plaatsvindt tijdens de Nieuwe Maan in het Uilseizoen, begeleid ik onze tweelingzielen in de boot over het water heen van Avalon, waar we van totemdier Kikker zuivering mogen ontvangen. Langzaamaan laat ik als Hoge Priesteres van Avalon de mist optrekken om de sluier te doorbreken en verschijnt daar Avalon aan ons.

We komen aan wal en ontmoeten daar Merlijn de Magiër, die ons uitnodigt mee te lopen naar de heilige Tor, om daar te worden ingewijd met de Heilige Graal.

Ook Jezus en Maria verblijden ons met hun aanwezigheid en Aartsengel Michaël met zijn tweelingvlam Hope is ook bij ons aanwezig ter bescherming.

Onze Sjamanistische reis duurt 60 minuten.

De inwijding met de Heilige Graal heeft de kracht om jouw Wiracocha te openen, jouw 8e chakra. Dit is de plek waar jouw zielsgeheugen in ligt opgeslagen. Wanneer deze chakra zich opent, betekent het dat jij je weer gaat herinneren wie je bent en waarom je hier naar de aarde teruggekomen bent.

Je zult meer inzichten in je zielsmissie gaan ontvangen en mogelijk zelfs concrete aanwijzingen voor het bewandelen van je hogere pad. De verbinding met je Hogere Zelf versterkt en daarmee de verbinding met je tweelingziel.

Tussen de tweelingzielen vindt er ook tijdens deze Sjamanistische reis, “Tupay” plaats, een krachtige energietransmissie om jullie harten en 3e ogen aan elkaar te verbinden, zodat jullie liefde voor elkaar onvoorwaardelijk wordt en jullie allebei hetzelfde hogere pad zullen gaan bewandelen, op weg naar hereniging met elkaar.

Let op dat je na een krachtige inwijding zoals deze, nogal “van slag” kunt zijn en de ruimte nodig hebt voor jezelf om je aura ervan te laten herstellen. Dat betekent veel rust en water drinken erna, om de hucha, de zware energie, goed uit je te kunnen loslaten en je hogere inzichten te kunnen ontvangen. Veel frisse lucht, misschien voel je je erg moe en wil je graag meer slapen. Geef je lichaam en geest wat ze nodig hebben. Blijf even weg uit hele drukke bedoelingen, waar veel energie bij elkaar komt, omdat dit je aura verstoort.

Fijn om van jou te horen hoe je deze magische Sjamanistische reis hebt ervaren! Dat kan door mij even een mailtje te sturen op: info@vindjouwspirit.nl

Liefs,

Avalon Sjamaan


*Je ontvangt de audio na je bestelling in je mailbox, waar je deze kunt downloaden op je telefoon. Lukt het niet om dit bestand te openen? Dan is je telefoon mogelijk te vol. Je kunt dan proberen allerlei bestanden te wissen, of het op een laptop of computer proberen.

Werkt de knop niet hieronder? Dan is de reis nog niet beschikbaar in de webshop.