Ñusta Karpay


Godinnen-inwijdingen

De totale inwijding "de Ñusta Karpay", duurt 7 weken. Je kunt deze inwijding ook los bestellen in de webshop.

De Ñusta Karpay is een eeuwenoude Peruviaanse Sjamanistische wijze om jou te verbinden met jouw Godinnenenergie. De Ñusta inwijding helpt jouw chakra systeem te openen, opschonen en versterken, door de Godinnenenergie, de heilige Divine Feminine-energie, vanuit bijzondere en heilige plekken in Peru (waaronder het Titicacameer), naar jouw energieveld te brengen.

In Peru staan de Ñusta's bekend als de "mama's" die ons helpen om beter in verbinding met onze ware natuur te raken. Tot op de dag van vandaag wordt er nog dagelijks door de P'aqos (Peruviaanse Sjamanen) met de Ñusta energie gewerkt. Ook voor henzelf.

Met het Vind jouw Spirit-programma leer jij hier zelf bewust mee te werken, voor jezelf, maar ook voor jouw klanten. Je leert de inwijdingen middels ceremonie zelf door te geven.


De Ñusta Karpay

De Nusta Karpay bestaat uit 7 chakra inwijdingen, Ñusta inwijdingen, die ervoor zullen zorgen dat jouw 8e chakra (wiracocha) zich zal openen, de chakra waarin al jouw kennis uit vorige levens is opgeslagen. Wanneer deze chakra zich opent zul jij terugkomen op jouw zielenpad en de stappen gaan ondernemen om jouw zielsmissie te gaan leven en te laten groeien zoals dat voor jou bedoeld is.

De uitvoering wanneer je de Inca-inwijding los bestelt (zit ook bij het pakket).

Iedere week, gedurende 9 weken, beluister je één sjamanistische audio reis. Dat doe je dagelijks. Het beste is om dat in de avond te doen, omdat dan de sluier tussen jou en jouw tweelingziel het dunste is voor het versterken van jullie verbinding.

Gedurende het programma, meer daarover lees je hier, gaan we gezamenlijk met de groep van Divine Feminines (maximaal 10 vrouwen) de ceremonies uitvoeren vanaf thuis, waarin ik eenieder zal begeleiden.

Hieronder lees je een beknopte beschrijving van de verschillende Ñusta's.

1. Nusta Mama Ocllo

verbonden aan de wortelchakra: aarding en vertrouwen. Zaden van licht die ik bij jou zal planten zodat jouw mindset zal veranderen en jij vanuit een ander perspectief zal gaan kijken (meer eigen kracht) waardoor jij andere dingen in jouw leven zal gaan aantrekken en manifesteren. Ik begeleid jou bij dit manifestatieproces gedurende het gehele programma.

2. Nusta Donia Mujia, Mama Serena, Anchanchu

verbonden aan de 2e sacrale chakra: het element water, emoties, acceptatie, verzachting van de ego, zodat jij jezelf toe zult gaan staan om meer te mogen ontvangen en daarmee jouw leven te veranderen in onvoorwaardelijke liefde. Meer zijn, minder doen. Meer achterover leunen en ontvangen!

3. Nusta Mama Simona

verbonden aan de 3e chakra de zonnevlecht: verbinding met je voorouderlijn van medicijnvrouwen, jouw eigen kracht, identiteit en eigenwaarde. Jouw doel hier op aarde en daarmee de vormgeving van jouw zielsmissie en jouw eigen bedrijf, waar ik eenieder persoonlijk in de groep bij zal gaan begeleiden. Aan het einde van het programma ben jij gereed om met jouw zielmissie als ondernemer te gaan knallen, mét de zekerheid om (goed!!) inkomen te gaan genereren!

4. Nusta Dona Teresa

verbonden aan het hart chakra: opening van het hart, harmonie met spirit, jouw hogere zelf en daarmee de verbinding met anderen. Harmonie met jouzelf betekent harmonie met jouw omgeving en het kunnen laten zijn van al dat is. Het betekent herleving van jouw verbinding met de natuur. Samenwerking tussen de man en vrouw in jou (Divine Masculine en Feminine energie) en daarmee het leven van jouw hogere plan hier op aarde. Zodra het hart zich opent kom jij thuis bij de liefde en daarmee bij jouw tweelingziel in de buitenwereld.

5. Nusta Maria Sakapana

verbonden aan het keel chakra: element wind (lucht), communicatie met spirit en anderen, transparant zijn, uiting van jouw waarheid. Het laten zien en horen van jouw waarheid, van jezelf. Het allerbelangrijkste als ondernemer om te gaan staan voor jouw zielsmissie, wat anderen daar ook van mogen denken. Om jezelf te promoten, te laten horen en zien, zo vaak als nodig is! Ook hierin begeleid ik jou door met de groep verschillende methodes te bespreken van promotie en communicatie en hoe je dit het beste voor jouzelf persoonlijk kunt gaan inzetten en gebruiken voor jouw éigen doelgroep.

6. Nusta Huana Huaman Tik'lla

verbonden aan het 3e oog: innerlijke visie, jouw leven vanuit jouw visie co-creëren met spirit, de kracht van zieners. Gezamenlijk gaan wij jouw bedrijf co-creëren met Spirit en jouw visie daarvan versterken zodat het vanuit jouw binnenwereld waarheid kan gaan worden in jouw buitenwereld! Alles wat je kunt zien, kun je manifesteren!

En dus ook de verbinding met jouw tweelingziel! Wanneer jij deze verbinding al kunt "zien", met jouw 3e oog, jouw kracht als "ziener", kun je dat in jouw buitenwereld manifesteren. Het betekent dat spirit je daarmee een "voorproefje" geeft, van alles wat voor jullie al bestaat!

7. Nusta Tomasa Huaman Tik'lla

verbonden aan de kruin chakra: transformatie, integratie en balans. Verbondenheid met de samenleving. Samen één. Integratie van jouw hogere plan: jouw transformatie. Je niet meer eenzaam voelen, maar gesteund door jouw gidsen. We doen dit samen en die verbondenheid zul je gaan voelen en gaan uitvoeren in jouw leven. Wanneer de ander gelukkig is, ben jij dat namelijk ook en zul je alles ontvangen wat voor jou bedoeld is in dit leven. Inclusief een harmonieuze relatie met jouw tweelingziel!

Wanneer jij de inwijdingen hebt ontvangen, kun jij na afloop van het programma zélf de inwijdingen in jouw eigen vorm gaan geven aan anderen als Sjamaan, als Paqo, als heler.