Inca Sjamanisme


Divine Masculine & Divine Feminine

De kern van Inca Sjamanisme (Peru) is dat wij allemaal als mens hier op aarde een kanaal zijn, waardoor twee type energie-en stromen: de Divine Masculine energie en de Divine Feminine energie.

De Masculine energie is onze verbinding met de donkere kant in ons, de schaduwkanten, de yang kant, ons buikgebied (Llanqay), waar totemdier Amaru over heerst in het Zuiden van het Inca medicijnwiel. Ons buikgebied staat voor ons onderbewustzijn, voor de ''lagere wereld'', de onderwereld, in Quechua-taal ''Ukhu Pacha'' en laat ons zien wat er in ons onderbewustzijn nog verborgen ligt aan pijn en verdriet waardoor wij onszelf blokkeren om de stappen te ondernemen op het gebied van onze zielsmissie en het in harmonie, in ''ayni'' raken met de buitenwereld, waaronder onze Tweelingziel. De Nusta Karpay helpt ons om ons gehele energieveld op te schonen en meer ruimte te maken bij ons buikgebied.

De aardse wereld, ''Kay Pacha'', wordt vertegenwoordigt door Chocachinchi, totemdier Jaguar, in het Westen op het Inca medicijnwiel. Wanneer we op een liefdevolle manier leren om onze familiekarma te helen, waar Chocachinchi (ook wel Otorongo genoemd) ons bij helpt, verenigen we de man en vrouw in ons: de Divine Masculine en Feminine energie. Ons hart opent zich (meer) voor de Liefde, waardoor onze buitenwereld daarin meeverandert. Onze hart chakra wordt ''Munay'' genoemd in Quechua. Welk gebied wij kunnen helen en activeren met de Inca inwijding van de Munay-Ki.

De bovenwereld ''Hanaq Pacha'', wordt vertegenwoordigd door Adelaar en Condor (Apucheen). Adelaar vertegenwoordigt onze ratio en daarmee ons gezonde verstand, onze Masculine energie. Condor vertegenwoordigt onze intuïtie en daarmee onze Feminine energie. Het vertegenwoordigt onze innerlijke visie (Yachay) en onze gedachten waarmee wij manifesteren hier op aarde. Onze buitenwereld ziet er namelijk geheel zo uit, zoals wij dat zelf creëeren met onze eigen manier van kijken naar de wereld. Tijdens de Qoto Kuna (Pleiaden) inwijding activeren wij dit gebied voor het creëeren van onze innerlijke visie.

Wanneer wij ''in eenheid raken'', ''in ayni'', door beide energieën in ons met elkaar te verenigen, opent ons hart zich en manifesteren wij ons Hogere Plan in onze aardse buitenwereld. We zullen vanuit de verbinding met Spirit, met ons gevoel, gaan manifesteren en niet langer alleen met ons beperkte menselijke denken.

Ons Hogere Plan bestaat namelijk al en omvat al onze dromen (Hanaq Pacha), alsook de zielsafspraken die wij gemaakt hebben met onze tweelingziel, waaronder de afspraak om elkaar weer terug te vinden in dit leven en een harmonieuze relatie met elkaar te manifesteren ten behoeve van de heling van Pachamama. Wat jij en jouw tweelingziel hebben afgesproken met elkaar voor dit leven, kun je van mij te horen krijgen in een 1 op 1 sessie. Hoe je een sessie bij mij kunt boeken lees je hier.

De profetie van de Q'ero: het samenvliegen van de Adelaar en de Condor

Als Alto Mesayoq ben ik rechtstreeks opgeleid door de Q'ero indianen (P'aqos) vanuit de Spirit wereld. Omdat in Peru steeds meer navolgelingen weigeren om de missie van Sjamaan op zich te nemen, maar ook omdat er simpelweg veel meer Sjamanen nodig zijn tijdens deze nieuwe tijd, worden er vanuit de Spirit wereld vele Westerlingen aangewezen en geactiveerd om hun missie als Sjamaan te gaan volbrengen hier op aarde.

Adelaar staat voor de mannelijke ratio, de Divine Masculine energie. Condor (Apucheen in Quechua de taal van de Q'ero) staat voor de Divine Feminine energie en daarmee onze intuïtie.

De profetie van de Q'ero indianen is dat de Condor en de Adelaar weer zullen gaan samenvliegen binnenin de mensheid, waardoor de buitenwereld mee zal veranderen. Dit proces is inmiddels al geruime tijd gaande met alle ontwikkelingen die nu plaatsvinden in het Waterman-tijdperk, dat op 21 december 2020 tijdens de winterzonnewende de officiële start kende. Steeds meer tweelingzielen ontwaken en gaan op zoek naar hun zielsmissie: de reden waarom hun ziel terug naar de aarde is gekomen. Zij komen daardoor ook weer terug op het pad van hun tweelingziel, alleen nog zonder herkenning van de ander.

Wanneer de Adelaar en de Condor weer met elkaar samenwerken, manifesteer jij jouw Hogere Plan hier op aarde, waaronder een harmonieuze relatie met jouw tweelingziel. Je raakt dan namelijk zelf "in harmonie" met jouw Hogere Zelf.

De komende eeuwen zullen wij naar een tijd gaan, de "Taripay Pacha": de tijd waarin wij onszelf weer terugvinden, waarin verbinding weer mogelijk is vanuit onze ware natuur, zoals de Q'ero leven. Met elkaar, als volk. Zonder strijd of competitie, want er is genoeg voor iedereen. Leven vanuit Liefde en niet langer vanuit onze gewonde egostukken, waardoor er in de huidige wereld een hoop ruzie, verderf en onrust wordt gezaaid.

We zullen langzaamaan weer in ''ayni'', in goede relatie, in harmonie, met elkaar raken en daarmee ook met Pachamama, die onze heling als tweelingzielen hard nodig heeft met alle vervuiling die nu plaatsvindt. De wereld zal weer verlicht raken, zoals de wereld heeft bestaan tijdens de tijd van Lemurië. Naar hoe de wereld is geweest voordat het Corona-virus naar de aarde kwam, zullen we niet meer teruggaan. We maken daardoor nu in versneld tempo als mensheid de verschuiving van de aardse dimensie naar de spirit dimensie.

Tweelingzielen

De Tweelingzielen zijn de Lichtwerkers hier op aarde. Het zijn de zielen die ervoor gekozen hebben om hun Masculine en Feminine energie weer te verenigen met elkaar binnenin hen, zodat ze daarmee weer in eenheid raken met Spirit, met de Liefde en daarmee ook samenkomen in een harmonieuze relatie met hun tweelingziel hier op aarde. Want wanneer het Licht van tweelingzielen gezamenlijk schijnt en de krachten worden gebundeld, vergroot de helende werking van hun Licht zich en kan er nog zoveel meer heling mee worden verricht voor de mensheid en Pachamama.

Meer over Tweelingzielen lees je hier.

Dat de Adelaar en de Condor weer mogen samenvliegen en liefde en licht mag terugkeren naar de aarde! Dat de tweelingzielen zich mogen herenigen met elkaar!


Vind jouw Spirit.

Medicijnwiel-jaarprogramma

"manifesteer een harmonieuze relatie met jouw tweelingziel"

Ieder jaar met de eerste nieuwe maan na de Lente-equinox, start het medicijnwiel-jaarprogramma, waarmee ik een groep prachtige vrouwen begeleid middels een e-learningprogramma en besloten facebook-groep, bij het manifesteren van een harmonieuze relatie met hun tweelingziel aan de hand van het medicijnwiel: de moeder aarde-astrologie van de Indianen.


Mosoq Karpay

Iedere Leeuwenpoort op 8 augustus, vindt de Mosoq Karpay plaats, een belangrijke Inca-inwijding voor tweelingzielen (alleen vrouwen), voor het ontwaken van hun tweelingziel in de verbinding met elkaar.

Omdat de Mosoq Karpay een krachtige inwijding is om te ontvangen, wordt jouw energieveld (aura) daar een aantal weken vantevoren middels Lemurische informatie per e-mail op voorbereid, waarin je ook instructies van mij zult ontvangen, voor het ondergaan van deze inwijding.