De Plejaden


Wie zijn de Plejaden?

"Wij zijn 7 heilige zussen bij elkaar, vergezeld van ons vader Atlas en ons moeder Pleione. Wij zijn lichtgevende sterren, ieder met onze eigen kracht en de eigen kenmerken. Door Zeus zijn wij aan de hemel geplaatst en sindsdien staan wij de tweelingzielen bij in hun ontwaken".

De Q’ero geloven dat alles zijn ontstaan heeft gekregen, afkomstig van deze sterren. Ook geloven zij, dat wij allemaal verbonden zijn met de sterren en zelfs onze “eigen ster” hebben aan wie wij advies kunnen vragen, verlichting en begeleiding.

Velen van ons tweelingzielen, waaronder ikzelf als Blu Ray tweelingziel, zijn afkomstig van de Plejaden. Misschien word jij ook wel naar deze 7 zusters toegetrokken, zonder dat je precies weet waarom.

Tweelingzielen die afkomstig zijn van de Plejaden hebben een sterkere ontwikkelde intuïtie dan anderen. Zij “weten” op de een of andere manier van alles, zonder dat ze dit kunnen verklaren. Hun heldere weten is vanaf de komst naar de aarde al meer geactiveerd, júist, zodat zij bepaalde verbindingen kunnen leggen die andere niet kunnen zien, horen en voelen. Ze zijn gevoeliger en trekken het leed van de wereld meer aan. Waaronder het leed van dieren.

Vele tweelingzielen zijn daarom werkzaam met mensen, in de hulpverleningssector of in een sector waar zij met dieren kunnen werken.

Deze krachten en talenten van de tweelingzielen afkomstig van de Plejaden, kunnen een hoop twijfel aan jezelf veroorzaken. Je voelt vaak heel iets anders als dat een ander naar jou uitspreekt. Jij voelt namelijk de onderliggende emoties en gevoelens van de ander. Je kijkt op jonge leeftijd al door de sluier heen.

Vanwege hun gevoeligheid, vinden zij het soms moeilijk om in “deze wereld” te passen, vanwege de hardheid die zij soms tegenkomen. Velen zijn daarom graag op zichzelf en omgeven zich graag met zachte, vriendelijke energie. Zij kiezen hun vrienden ook het liefste hier op uit, zodat zij een omgeving voor zichzelf creëren, waarin zij gewoon zichzelf kunnen zijn. Al ondervinden vele tweelingzielen hier problemen van.

Weet, dat wanneer jij je zo voelt en dit ervaart, er niks “mis” is met jou. Je ziet de maatschappij om je heen een ander leven leiden, maar dat betekent niet dat jóuw manier van leven niet goed is.

Jouw manier van leven, past en hoort namelijk bij jou. Niet iedereen is afkomstig van de Plejaden, of heeft deze gevoeligheid. Jij bent hiermee gezegend met een reden, om jezelf te leren onderscheiden van anderen en uniek te zijn in wie jij bent! Met jouw eigen unieke zielsmissie, waarin je jouw gevoeligheid mag gaan aanwenden om goed te doen voor de mensheid en de wereld!

Gevoelig zijn kan soms ook een last met zich meebrengen. Zo moet jij je constant bewust zijn van met wie jij je verbindt, waar je naartoe gaat (niet teveel drukte) en hoelang bijvoorbeeld, omdat je anders sneller dan anderen overprikkeld kunt raken.

Met de Qoto Kuna inwijding, zetten we “de last” van de gevoeligheid, om in een KRACHT! Want wanneer jij jouw krachten weer zíet, kun jij ze weer activeren, waaronder jouw hooggevoeligheid. Maar misschien ook wel jouw kracht om alleen te kunnen zijn. Dan kun je jouw intuïtie gaan gebruiken als jouw radar en durf je daar weer op te vertrouwen.

Je gaat meer door “de sluier” heen leren kijken, waardoor je veel meer verbanden kunt zien, dan wat de “normale mens” kan waarnemen met het mensenoog. Je gaat weer kijken vanuit de sterren, vanuit het grotere geheel, zoals je dit altijd hebt gedaan.

Je gaat je weer herinneren wie je bent. Jouw kennis van Lemurië mag weer terugkomen!

Wanneer we ons verbinden met deze 7 zusters, zijn we in staat om diepe innerlijke kind-wonden te helen en los te laten. Zij helpen ons om door onze angsten heen te gaan. Onze angst voor het onbekende. Zij helpen ons om weer groots te mogen zijn van onszelf.

Wanneer wij onze hogere intelligentie en wijsheid weer activeren, door met de kracht van de 7 heilige zussen samen te werken, durven we ons éigen pad te volgen en gaan we licht uitstralen! We durven verandering door te voeren in onze levens en daar ook anderen in te inspireren. Wij worden een ster op aarde die verlichting komt brengen!

De Qoto Kuna inwijding versterkt onze bestemming hier op aarde. Wanneer wij ons weer één kunnen gaan voelen met de Kosmos, met Spirit, gaat alles veel meer als vanzelf. We boren ons innerlijk weten gemakkelijker aan en nemen daardoor gemakkelijker betere keuzes voor onszelf, vanuit de flow van onze intuïtie en eigen wijsheid.

Keuzes die ons herenigen met onze tweelingziel. Keuzes die ons helpen om het juiste pad te bewandelen! Keuzes die ons helpen thuiskomen bij onszelf.

Want wat nu, als jij je weer herinnert wie je bent en dat dit gewoon één van jouw krachten is als ware het "normaal"? Zou je dan niet gewoon altijd vanuit je heldere weten handelen? Altijd vanuit je eigen innerlijke stem? Vanuit je hart?

Sinds 2020 geef ik de Qoto Kuna Karpay (inwijding) aan de Vind jouw Spirit-academie door aan andere tweelingzielen.

Je kunt de Qoto Kuna Karpay ondergaan door deze te bestellen in de webshop. Je ontvangt dan 9 audio’s in jouw e-mailinbox, met een korte beschrijving erbij hoe je de inwijdingen zelf kunt ondergaan, vanaf je eigen fijne plek thuis.

Hieronder lees je meer over alle 7 heilige zussen en hun ouders Atlas en Pleione en daarmee de inwijdingen die je van mij zult ontvangen.

Namasté, aho!

Lees meer over de Qoto Kuna

Bestel direct de losse inwijding

Volg mijn dagboekverhalen als Q'ero Sjamaan op social media