Mosoq Karpay

 

"Het ontwaken van de Tweelingzielen in hun verbinding met elkaar"

 

Ieder jaar tijdens de Leeuwenpoort op 8 augustus (8) om 20:00 uur, wordt door mij de Mosoq Karpay gegeven, bij de INCA ook wel de "negende zonne-inwijding" genoemd.

Deze inwijding is alleen gericht op tweelingzielen en op de hereniging met hun tweelingziel, door middel van de activatie van hun Lemurische kennis en wijsheid.

Wat is de Mosoq Karpay?

De Zonneschijf legende is verbonden aan de INCA God "Wiracocha" en de Zonnegod "Inti Tayta". De legende vertelt meerdere verhalen over hoe de INCA aan de schijf gekomen zijn, waaronder dat de Zonneschijf uit de lucht kwam en uit het Titicacameer is gehaald. Het Titicacameer in Peru wordt daarom als heilig meer beschouwd en heeft immens sterke krachten voor het ontwaken van onze tweelingziel. Deze plek bevindt zich ook nog eens op zogenaamde "ley-lijnen", ook wel "sequé lijnen" genoemd, of "krachtlijnen", onder de aarde. Deze lijnen raken geactiveerd wanneer je deze plek bezoekt en activeren op deze manier jouw zielsgeheugen.

De Zonneschijf, van ongeveer 1 meter doorsnee, bevat Lemurische coderingen en is door de INCA altijd bewaard en vereerd in de Zonnetempel "Coricancha", in Cuzco in Peru. De Lemurianen hebben als eerste de coderingen in de Zonneschijf verwerkt, met behulp van Aramu Muru. De Zonneschijf bevat daarmee specifieke coderingen voor het ontwaken van de Tweelingzielen.

Aramu Muru was als Hoge Priester de uitverkorene die de coderingen beschermde en de Zonneschijf naar de Zonnetempel bracht toen Lemurië ten onder ging, erna "verdween" hij naar de andere dimensie, doordat hij een portal doorging, die zich in de heilige rots van de 7 stralen opende. Opgestegen Meester Aramu Muru zal ons daarom tijdens de Mosoq Karpay de coderingen van de Zonneschijf doorgeven middels zijn inwijding van ons voorhoofdchakra, ons 3e oog.

Tijdens deze Grote Inwijding openen we samen onze Wiracocha, dat is onze 8e chakra, de chakra waarin ons zielsgeheugen ligt opgeslagen, zodat we ons weer gaan herinneren waarom we hier gekomen zijn als tweelingzielen! Wat is de missie die we hier uit komen voeren? Zelfs vorige levens kunnen weer terugkeren in jullie herinneringen! 

Van Aramu Muru krijgen we ook de 11-puntige ster ingebracht. Dit is een belangrijke gebeurtenis, nu de 11-puntige ster de kracht heeft om ons leiderschap te activeren als tweelingzielen. 

Het betekent dat we meer gaan leven vanuit ons eigen innerlijke leiderschap en dat degenen die voelen dat dit voor hen bedoeld is, ook de inzichten kunnen binnenkrijgen over hun eigen "leiderschap", door bijvoorbeeld het zijn van zelfstandig ondernemer, schrijver, reiki behandelaar, sjamaan en nog zoveel meer, waarin jij een leiderschapsrol kunt verrichten als tweelingziel (niet voor iedereen)! 

Toen de Spanjaarden het land van de INCA binnentraden om het land te veroveren in het midden van de 16e eeuw, verstopten de INCA de Zonneschijf, zodat de kennis, wijsheid en magie ervan niet in de verkeerde handen zou vallen.

Deze Zonneschijf heeft magische Lemurische krachten, de INCA baseren hun geloof op deze Zonneschijf, verbonden aan de Zonnegod Inti Tayta en de krachten ervan. De Zonneschijf is in staat om te helen, zonder dat daar menselijke handen aan te pas komen. De Zonneschijf kan de tijd stoppen en de mens helpen om zich te verplaatsen naar andere dimensies. De Zonneschijf heeft zelfs invloed op aardbevingen, die gestopt kunnen worden met de kracht die de Zonneschijf uitstraalt! En ook veroorzaakt!

In een belangrijk vorig leven, ben ik als Hoge priesteres, genaamd "Ituha", betrokken geweest, in nauwe samenwerking met Hoge Priesters Aramu Muru en Adama, bij het helen en profeteren met behulp van deze Zonneschijf en het bewaken van de Lemurische coderingen voor de Tweelingzielen. Ik spendeerde mijn dagen vaak alleen in de tempel en was dagelijks enkel en alleen bezig met magie en het opwekken en bewaken van deze bovenaardse krachten.

Steeds meer keert deze kennis weer terug bij mij en ontvang ik meer coderingen door mij heen, om te integreren hier op aarde en om de tweelingzielen mee te helpen ontwaken en herenigen, voor het hogere doel van het ontwaken en helen van de mensheid.

Door de Grote Witte Broederschap, waar Opgestegen Meesters Aramu Muru en Adama lid van zijn, ben ik gevraagd om in mijn hoedanigheid van Ituha, de Mosoq Karpay iedere Leeuwenpoort te willen doorgeven, zodat de tweelingzielen in lijn kunnen worden gebracht met het hogere plan voor de nieuwe aarde.

Zodat zij kunnen ontwaken in de zielsverbinding met elkaar en zich weer kunnen gaan herinneren waarom ze hier zijn gekomen! Op zoek naar Ware Liefde!

De coderingen die de Zonneschijf bevat, zullen door mij tijdens de Leeuwenpoort op 8-8 om 20:00 uur worden doorgegeven aan de Tweelingzielen die hieraan meedoen (alleen vrouwen). Vanwege de kracht van deze inwijding en de uitwerking ervan op onze levens en relatie met onze tweelingziel, geef ik deze inwijding slechts eenmaal per jaar.

Deze coderingen veranderen het DNA van de mensheid en dus van ons ieder individueel. Het zijn coderingen voor de nieuwe bestemming van de mensheid. "De nieuwe aarde".

De coderingen die de Zonneschijf bevat, kunnen het centrum van het menselijk hart openstellen, voor liefde en harmonie en dus ook de harten van de tweelingzielen voor de hereniging met hun ware zelf, met de ander, met elkaar.

Wanneer jij je weer herinnert wie je bent, ga je namelijk andere keuzes maken voor jezelf en je pad meer in lijn brengen met het pad van jouw Tweelingziel, op weg naar jullie hereniging!

Je gaat beter voor jezelf zorgen, gezonder eten, hebt meer doel in je leven en voelt je meer verbonden met het grotere geheel. Dit kunnen zomaar een aantal "effecten" van de Mosoq Karpay voor jou zijn.

Het kan zelfs zo zijn dat jij door de Mosoq Karpay jouw zielsmissie "ineens" weet, omdat jouw eigen heldere weten weer geactiveerd raakt!

TUPAY

De Mosoq Karpay heeft de kracht om een grote omslag in jouw leven plaats te laten vinden, waarin jouw tweelingziel in mee zal gaan, nu jullie onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn als tweelingzielen. En omdat er TUPAY tussen jullie zal plaatsvinden. TUPAY is de krachtige energietransmissie van de Q'ero Sjamanen, die ik iedere sjamanistische reis (inwijding en zegening) laat plaatsvinden tussen de tweelingzielen.

TUPAY zorgt ervoor dat jullie hartsverbinding versterkt en de verbinding tussen jullie 3e ogen. We gebruiken tijdens iedere TUPAY de energie waarmee we tijdens die specifieke en bijzondere sjamanistische reis werken, welke energie tijdens de Mosoq Karpay de coderingen van de Zonneschijf is. 

Deze energie is extreem krachtig om jouw tweelingziel te helpen ontwaken in jullie aardse verbinding! Om jouw tweelingziel weer te helpen vóelen en herinneren, dat jullie hier sámen naartoe gekomen zijn als helers. 

Jouw gedachten en gevoelens raken lichter, positiever en krachtiger, jouw acties meer gericht op zelfliefde. De ander kan jouw gevoelens voelen, kan jou horen en telepatisch met jou verbinding maken via jouw Spirit. Wanneer jij dus krachtige stappen neemt door naar je hart te luisteren en dit te volgen, beweegt jouw tweelingziel daarin mee!

Jullie worden beide door Opgestegen Meester Aramu Muru ingewijd in de Zonnetempel, de Coricancha in Cuzco (die nu nog steeds bestaat), doordat de Spirit van jouw tweelingziel met ons meereist.

CHIEF WHITE EAGLE (lid van de Grote Witte Broederschap): “We zijn met de mensheid op weg naar een nieuwe aarde. De Tweelingzielen zijn daarom in grote getale teruggekeerd, om juist in deze tijd te kunnen ontwaken en Pachamama te ondersteunen met deze grote energetische transmissie die nu plaatsvindt.

Wanneer de Tweelingzielen zich bereid opstellen om te worden geactiveerd, wat de licht-coderingen van de Mosoq Karpay bij hen zullen doen, zal daarmee ieders individuele leven veranderen in het leven zoals hun Tweelingziel dat voor hen bedoeld heeft, voordat zij gezamenlijk met hun Tweelingziel opnieuw incarneerden.

Jullie Tweelingzielen hebben dit gezamenlijke doel altijd nagestreefd in jullie vorige levens en breien daar nu op voort. De Mosoq Karpay zal de Tweelingzielen helpen herinneren, waarvoor ze hier gekomen zijn en de Tweelingzielen met elkaar helpen herenigen, zodat zij de krachten kunnen gaan bundelen.

Wanneer de Tweelingzielen fysiek ook in hereniging zijn, kunnen zij de hoogste vorm van licht uitstralen in hun fysieke - materiële - zielsmissie hier op aarde en met hun samenkomst een voorbeeld en strohalm zijn voor anderen”.

Hoe meld ik mij aan?

Aanmelden voor de Mosoq Karpay kan door het audio bestand in de webshop aan te schaffen met de knop hieronder. 

Je ontvangt de audio dan in je mailbox. Let op: deze kun je direct afspelen, maar WACHT tot de datum van 8-8, omdat de inwijding anders aan kracht verliest voor jou. We werken namelijk SAMEN met de energie van de Leeuw tijdens de Leeuwenpoort. De sluier is dan dunner, dus jij kunt dan meer inzichten en energie-upgrades verwachten. 

Als ook is er voor alles een "divine timing", het betekent dat jij in opbouw bent met jouw energetisch veld om in actie te komen op jouw zielsverlangens, welke verlangens nu mogelijk nog niet volledig tot rijping zijn gekomen. Meer informatie kan nog volgen! 

OEFEN JE GEDULD!

In 2021 vond de Mosoq Karpay voor het eerst plaats, waaraan 80 vrouwen meededen. In 2022 werd de tweede groep tweelingzielen ingewijd, hieraan deden 118 vrouwen mee. 

Prachtig om te zien hoe er steeds meer tweelingzielen ontwaken en op zoek gaan naar het herenigen met hun andere helft! Het is de roep van je ziel, die kun je niet ontlopen! 

Je kunt ieder jaar opnieuw meedoen met deze Grote Inwijding en zal ieder jaar precies die inzichten en coderingen ontvangen die jij nodig hebt om spirituele groei door te maken met je tweelingziel, op weg naar jullie hereniging!

*de voorgaande jaren vond er ook een "voorbereiding per e-mail" plaats, per 2023 is deze voorbereiding komen te vervallen. 

Aho!

Kosten

De kosten van de Mosoq Karpay bedragen €33,33.

De audio duurt altijd ruim een uur en is onbeperkt houdbaar. Test de audio van tevoren op je telefoon of laptop. 

*soms geeft de webshop betalingsproblemen, dus bestel de audio ruim op tijd voor jezelf, zodat je geen last-minute stress hoeft te hebben wanneer je betaling er onverhoopt niet doorheen komt. 

Lukt de betaling niet? Blijf het dan proberen, via laptop bijvoorbeeld, omdat dit soms ook te maken kan hebben met "de cookies". 

FAQ

  • Mijn audio doet het niet/speelt niet af. Wanneer jouw audio bestand niet werkt, schoon dan eerst je telefoon op waarmee je ruimte maakt om het bestand te downloaden. Werkt dat nog steeds niet? Probeer de audio dan op je laptop of computer te openen. 
  • De audio opent in Spotify. Dit is een standaardinstelling op je telefoon. Indien je een ander medium wilt gebruiken om de audio af te luisteren, dien je deze instelling uit te zetten, of de app van Spotify zolang van je telefoon te verwijderen.
  • Ik heb geen mail met audio ontvangen. Check voor de zekerheid eerst je spambox, mocht de mail daar niet inzitten, stuur mij dan even TIJDIG een e-mail via info@vindjouwspirit.nl.

 

BESTEL DE MOSOQ KARPAY