info@vindjouwspirit.nl

Qoto Kuna
(Plejaden)

De Qoto Kuna is de laatste Inca-inwijding van het Vind jouw Spirit-programma, je kunt deze inwijding ook los bestellen (onderaan). De Qoto Kuna verbindt jou met de kracht en energie van de sterren, van de Plejaden, ''de 7 gezusters''. De Plejaden zijn 7 nimfen uit de Griekse mythologie, ieder verbonden aan een ster in het sterrenstelsel.

Degenen die hier een sterke verbinding mee hebben, met de planeten en de kosmos, zijn gevoelige en vriendelijke zielen, die altijd het beste met een ander voor hebben. Zielen die het liefste vrede op aarde willen. Gelukkig zijn is hun grootste streven. Deze gevoeligheid vindt niet altijd bevestiging en erkenning in de buitenwereld. Het komt dan ook vaak voor onder Lichtwerkers (vele afstammelingen van Atlantis en Lemurië) dat zij zichzelf wegcijferen en ''kleiner maken'' om een ander te behagen. De Qoto Kuna helpt jou om de liefde en harmonie vanuit jouzelf te halen en je met jouw innerlijke geluksgevoel en hart te verbinden, zodat jij jouw Licht zal activeren en zal thuiskomen bij jouzelf. De liefde, compassie en kracht die jij bent.

De Qoto Kuna zorgt voor “integratie” van jouzelf met de Kosmos, met de sterren, van jouw Hogere Plan hier op aarde.

Het belangrijkste om een harmonieuze relatie met jouw tweelingziel te manifesteren in jouw buitenwereld, is namelijk in harmonie zijn met jouzelf, met het plan dat jouw Ziel voor jou bestemd heeft om te manifesteren hier op aarde.

Wanneer jij een geblokkeerde verbinding met de Kosmos hebt, met de sterren van waar jij afstamt, kun je jouw (jullie) Hogere Plan niet goed "zien" en "horen" in verbinding met jouw gidsen. De boodschappen komen dan niet goed door, omdat jouw energieveld een blokkade heeft bij de bovenste chakra's. De Qoto Kuna "opent" dit voor jou, zodat jouw dromen weer kunnen gaan stromen en jouw gidsen jou van innerlijke hogere visie kunnen voorzien! Jouw droomstaat activeert weer! Waar jij en jouw tweelingziel elkaar al kunnen ontmoeten.


De Qoto Kuna kent 7 inwijdingen en 2 blessings

De uitvoering wanneer je de Inca-inwijding los bestelt (zit ook bij het pakket).

Iedere week, gedurende 9 weken, beluister je één sjamanistische audio reis. Dat doe je dagelijks. Het beste is om dat in de avond te doen, omdat dan de sluier tussen jou en jouw tweelingziel het dunste is voor het versterken van jullie verbinding.

De Qoto Kuna kent 7 Inca inwijdingen en 2 blessings, dus in totaal 9 sjamanistische audio-reizen (9 weken):

1. K'anchaq Qoto, Alcyone

ster van zegeningen, voorspoed, ontplooiing van jouw talenten en tot bloei komen;

2. Yllari Qoto, Merope

ster van perspectieven zien van jouw ziel, ster van innerlijke hogere visie verbonden aan jouw 3e oog chakra. Tijdens deze inwijding worden er 2 archetypen bij jouw 3e oog ingebracht en geactiveerd: de Valk en de Adelaar die jou beiden helpen met het grotere geheel (jouw hogere plan en de verbondenheid met alles en iedereen in energie) te zien en vanuit daar te gaan handelen;

3. Llanqay Qoto, Electra

de ster die nooit rust. Verbonden aan jouw buikgebied en totemdier Amaru (slang). Dit is de ster van de ''onderwereld'' die wat in jouw onderbewustzijn nog ligt verscholen naar jouw bewustzijn zal halen. Jouw Solar Plexus (zonnevlecht chakra). Deze ster geeft jou meer toegang tot anderen sterrenstelsels omdat het jouw verbinding met het Al meer activeert en het handelen vanuit jouw Hogere Plan;

4. Munay Qoto, Celeano

ster van het hart. Munay betekent ''onvoorwaardelijke liefde'' en is synoniem voor jouw hart-chakra. Munay-Ki betekent ''ik hou van je''. Deze ster opent jouw hart chakra meer zodat je meer begrip krijgt voor jezelf en daarmee ook jouw tweelingziel en anderen. Meer compassie en vriendelijkheid. De onvoorwaardelijke liefde voor jezelf gaat meer stromen. Je gaat meer leven vanuit je hart. Het is de ster van wonderen en magie! De ster die jou ook helpt om door de andere dimensies heen te kijken en reizen (kracht van de Sjamaan);

5. Nawi Qoto, Maya

de ster van de antwoorden. Deze ster is verbonden aan jouw keel chakra en versterkt jouw helder horen en daarmee jouw verbinding met Spirit. Deze inwijding brengt jou meer informatie over het doel van jouw ziel (jullie zielen) hier op aarde en jouw (jullie) zielsmissie in dit leven. Het is de ster van je geboorteplek die jou omarmt en jou schoonmaakt;

6. Tarpuq Qoto, Taygeta

ster van creativiteit, van manifestaties in jouw buitenwereld, van de juiste voeding (in de vorm van gedachten) voor Pachamama (moeder aarde) en het zijn van een kanaal in dienstbaarheid aan Spirit. ''Wat wil jouw ziel manifesteren / brengen hier op aarde?'', ''wat ''zie'' je''? ''Wat wil je waarheid maken / creëren in jouw buitenwereld?'';

7. Puriq Qoto, Asterope 1 en 2

tweelingster. Dit is ''de staart van de kosmische slang'' en helpt jou jouw weg te vinden op aarde vanuit het manifesteren met jouw binnenwereld. Het brengt jouw Zonnevlecht chakra in actie om je regenboogpad te volgen! Het is ''het einde'' van jouw Sjamanistische dood en het begin van jouw Sjamanistische wedergeboorte!


2 Blessings

1. Mama Qoto zegeningen, Pleione

zij is de moeder van de Plejaden, van de 7 zusters en versterkt jouw Divine Feminine (vrouwelijke) energie. Ze brengt jou lessen, bescherming, stabiliteit (aarding) en zegening.

2. Kuraq Qoto, Atlas

hij is de vader van de Plejaden en versterkt jouw Divine Masculine (mannelijke) energie. Deze blessing brengt jou zuiverheid en helderheid en verbindt jou beter met de voorouders, de P'aqos (Inca Sjamanen). Deze zegening brengt jou meer antwoorden vanuit de voorouders. Het is de ster van bescherming en bevordert herstel bij helingsprocessen, ook voor anderen.


Hoe zijn deze Inca-inwijdingen helend voor jouw relatie met jouw tweelingziel in jullie buitenwereld?

Wanneer jíj jóuw Divine Feminine-energie versterkt, ontwaakt in jou jouw Divine Masculine-energie, de man in jou, jouw actiecentrum (Llanqay). Jouw tweelingziel ontwaakt daarin mee in jullie buitenwereld en raakt daarmee steeds meer op het pad van zijn (jullie!) ziel, als tweelingzielen! Want wanneer jíj het pad van jouw hart volgt, doet de ander dat ook!

Welke paden weer zullen kruizen wanneer jullie daaraan toe zijn op het medicijnwiel.

Bestel de Qoto Kuna inwijding in de webshop

Misschien heb je geen budget of interesse om mee te doen aan het Vind jouw Spirit-programma? Dan kun je de Qoto Kuna inwijding ook los in de webshop bestellen. Je ontvangt dan in je mailbox een korte beschrijving hoe je de inwijding kunt ondergaan en daarbij de 9 sjamanistische audio reizen voor de energie transmissies.

De kosten voor de inwijdingen zijn: €133,34